5 συμβουλές για να βρείτε το σωστό μέγεθος πάνας

Το σωστό μέγεθος της πάνας, μπορεί να είναι πονοκέφαλος για τους νέους γονείς, καθώς οι αναφορές στο βάρος μπορεί να επικαλύπτονται από τα μεγέθη και να μην είναι η κατάλληλη για το δικό σας μωρό.

Μπορεί να χρειαστεί να αλλάξετε πολλές μάρκες μέχρι να βρείτε την κατάλληλη για την ηλικία και το σώμα του παιδιού σας.

Η Αμερικανική Ακαδημία Παιδιατρικής εκτιμά ότι οι γονείς ή οι φροντιστές μπορεί να αλλάζουν την πάνα του μωρού έως και 12 φορές την ημέρα και θα χρησιμοποιήσουν σχεδόν 3.000 πάνες τον πρώτο χρόνο, σύμφωνα με το today.com.

Μόλις οι γονείς καθορίσουν το σωστό μέγεθος, μπορεί να χρειαστούν κάποιες δοκιμές για να βρουν την πάνα που λειτουργεί καλύτερα για το μωρό σας.

Με τόσες πολλές αλλαγές πάνας στον ορίζοντα, η εφαρμογή της πάνας είναι εξαιρετικά σημαντική.

Το σωστό μέγεθος πάνας

Ακολουθούν πέντε συμβουλές που πρέπει να έχετε κατά νου όταν επιλέγετε τη σωστή πάνα για το μωρό σας, σύμφωνα με την Αμερικανική Ακαδημία Παιδιατρικής:

  • Τα κόκκινα σημάδια στο δέρμα του μωρού μπορεί να σημαίνουν ότι η πάνα είναι πολύ σφιχτή ή ότι το μωρό σας υποφέρει από εξάνθημα της πάνας, μια κοινή μορφή ερεθιστικής δερματίτιδας που εμφανίζεται όταν «η περιοχή της πάνας περνά μεγάλο μέρος της ημέρας σε επαφή με δύο πολύ ερεθιστικές ουσίες: ούρα και κακάκια”.
  • Οι περιστασιακές διαρροές της πάνας είναι φυσιολογικές, αλλά εάν η πάνα παρουσιάζει διαρροή πολύ συχνά, ελέγξτε ξανά την εφαρμογή της πάνας.
  • Ελέγξτε τη μέση. Μια πάνα πρέπει να κλείνει εύκολα χωρίς να χρειάζεται να τραβήξετε δυνατά τις γλωττίδες. Οι γλωττίδες πρέπει να στερεώνονται ευθεία και να έχουν την ίδια φορά τόσο μπροστά όσο και πίσω. Είναι σημαντικό η πάνα να μην είναι πολύ σφιχτή, ειδικά τη νύχτα.
  • Το πάνω μέρος της πάνας πρέπει να είναι γύρω από τον αφαλό του μωρού, οπότε αν το πάνω μέρος της πάνας είναι χαμηλά, ήρθε η ώρα να αυξήσετε το μέγεθος.
  • Όσο πιο απορροφητική είναι η πάνα, τόσο καλύτερη δουλειά κάνει στο να διατηρεί το δέρμα στεγνό.

Το μέγεθος της πάνας είναι σημαντικό, επειδή μια κακή εφαρμογή πάνας μπορεί να προκαλέσει εξάνθημα και ενόχληση για τα μωρά.

Διαβάστε επίσης

Αγαπήστε τα καρύδια όσο είστε νέοι – Ο μελλοντικός σας εαυτός θα σας ευχαριστεί

Μπορεί το σεξ να σας βοηθήσει να κοιμηθείτε;

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.