Κλειστά αύριο τα σχολεία σε Αττική, Εύβοια, Χαλκιδική

Κλειστά θα παραμείνουν, λόγω κακοκαιρίας, την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε όλη την Αττική, την Εύβοια και την Χαλκιδική.

Ειδικότερα, ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης, έκανε γνωστό πως αύριο, Παρασκευή 15/10, κλειστά θα είναι τα σχολεία σε Αττική, Εύβοια και Χαλκιδική λόγω της κακοκαιρίας.

Νωρίτερα, τη  διακοπή της λειτουργίας αποφάσισε ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Πατούλης. «Για προληπτικούς λόγους ασφάλειας των μαθητών και εξαιτίας των δυσκολιών μετακίνησης που πιθανόν προκύψουν εξαιτίας της κακοκαιρίας».

Αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων

Η Περιφέρεια συνιστά σε όλους τους πολίτες να αποφεύγουν άσκοπες μετακινήσεις τις ώρες που είναι έντονα τα καιρικά φαινόμενα και να ακολουθούν τις οδηγίες προστασίας.

Νωρίτερα, με εντολή του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, είχε ανακοινωθεί ότι δεν θα λειτουργήσουν σήμερα Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, σε όλη την Αττική τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. τα οποία λειτουργούν τις απογευματινές και βραδινές ώρες, για προληπτικούς λόγους ασφάλειας εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Η διακοπή της λειτουργίας τους αποφασίστηκε για προληπτικούς λόγους ασφάλειας των μαθητών. Σε αυτό συντελούν και οι δυσκολίες μετακίνησης που πιθανόν προκύψουν εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Διαβάστε επίσης 

Κακοκαιρία – Κλείνουν τα σχολεία της Αττικής που λειτουργούν τις απογευματινές και βραδινές ώρες

Παρενέργειες εμβολίων έναντι της COVID-19: Τι έδειξε μελέτη σε πάνω από 10 εκατ. άτομα

Λίφτινγκ: Πώς να το κάνεις μόνη σου στο σπίτι 

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.