Από σήμερα τα δωρεάν 50GB στους εμβολιασμένους εφήβους – Όλες οι πληροφορίες

Από σήμερα τα δωρεάν 50GB στους εμβολιασμένους εφήβους. Ειδικότερα, ανοίγει η πλατφόρμα των αιτήσεων για το Freedom Pass στους εφήβους ηλικίας 15-17 ετών που προχωρούν στον εμβολιασμό τους κατά του κορονοϊου.

Θα λάβουν επιταγές («Voucher») μετά από υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης. με τις οποίες θα πάρουν από τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας το δωρεάν πακέτο δεδομένων 50 GB («Freedom Pass/Data»).

Πώς γίνεται η αίτηση

Οι αιτήσεις υποβάλλονται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας emvolio.gov./freedomepass. Aλλά και μέσω των ΚΕΠ με τελευταία ημερομηνία για τη δυνατότητα υποβολής αίτησης την 31η Δεκεμβρίου.

Για την υποβολή μέσω του gov.gr απαιτούνται οι κωδικοί του Taxisnet του γονέα και ο ΑΜΚΑ του δικαιούχου ανηλίκου, ενώ στα ΚΕΠ απαιτείται η αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο του γονέα κι ο ΑΜΚΑ του δικαιούχου ανηλίκου.

Η αίτηση, για τα δωρεάν 50GB , υποβάλλεται από τον γονέα ή τον έχοντα τη γονική μέριμνα. Ο οποίος δηλώνει τον αριθμό κινητού τηλεφώνου για την πίστωση του πακέτου ή εξουσιοδοτώντας τρίτο πρόσωπο.

Η διαδικασία ολοκληρώνεται μια ημέρα μετά την αίτηση και ο ενδιαφερόμενος λαμβάνει όλες τις σχετικές οδηγίες μέσω SMS. Μετά από την επιτυχή αίτηση του ενδιαφερόμενου, το πακέτο πιστώνεται από τον πάροχό του στον αριθμό κινητού τηλεφώνου του.

Υπενθυμίζεται, επίσης, πως οι έφηβοι ηλικίας 15-17 ετών θα μπορούν να πάρουν με το Freedom Pass όλα μαζί τα δωρεάν 50GB, αν και αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι θα έπαιρναν 10GB κάθε μήνα και για διάστημα 5 μηνών.

Διαβάστε επίσης 

ΕΛΣΤΑΤ: Αυξήθηκαν πάνω από 10% οι θάνατοι στην Ελλάδα τις πρώτες 35 εβδομάδες του 2021

Γρίπη: Θα επανέλθει δριμύτερη μετά την απουσία της

Καθαρό σπίτι: Οι 9 απλές συνήθειες της καλής νοικοκυράς

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.