Το μήνυμα της πρώτης 15χρονης που εμβολιάστηκε στη Θεσσαλία

Το δικό της μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού στέλνει μια 15χρονη μαθήτρια που ήταν η πρώτη που εμβολιάστηκε στη Θεσσαλία. Πρόκειται για την Άρτεμις Γιαννακοπούλου που όπως τόνισε πήρε την απόφαση να κάνει το εμβόλιο ώστε να κυκλοφορεί με ασφάλεια και ελεύθερα.

«Είναι πολύ σημαντικό για εμάς τους εφήβους γιατί ο κύριος φορέα κοινωνικοποίησής μας είναι το σχολείο και οι παρέες μας, έτσι το εμβόλιο είναι ένα όπλα για να μπορούμε να κυκλοφορούμε» είπε μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ.

«Το άνοιξε κλείσε των σχολείων δεν ήταν ωφέλιμο ούτε για την εκπαίδευσή μας, ούτε για την ψυχοσωματική μας υγεία» επεσήμανε η 15χρονη Άρτεμις.

Στη συνέχεια μάλιστα κάλεσε τους συμμαθητές της να τρέξουν να εμβολιαστούν. «Και όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμα σε μεγαλύτερες ηλικίες για να επιστρέψουμε στην κανονικότητά μας και εμείς να συνεχίσουμε την ζωή μας χτίζοντας το αύριο» είπε χαρακτηριστικά.

«Πρέπει να ακολουθούμε τους ειδικούς και τους επιστήμονες και να μην πιστεύουμε στις παραπληροφόρηση που διαχέεται στο διαδίκτυο» τόνισε και ανέφερε πόσο σημαντική είναι η τήρηση των μέτρων.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbeast.gr 

 

Διαβάστε επίσης

Τα πάντα για την Freedom pass και πως οι νέοι 18-24 μπορούν να αξιοποιήσουν τα 150 ευρώ

Πορτοκαλί φως για τους εμβολιασμούς παιδιών 12-15 ετών μέχρι νεωτέρας

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.