Κλειστά τα φαρμακεία της Αττικής την Πέμπτη 14/9

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο, Πέμπτη (14/09), τα φαρμακεία της Αττικής. Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής (ΦΣΑ), κλειστά θα παραμείνουν αύριο, τα φαρμακεία της Αττικής, λόγω της εορτής της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού.

Η αργία, αφορά όλα ανεξαιρέτως τα φαρμακεία του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής και σε συνεννόηση με την περιφέρεια αντικατέστησε για τα φαρμακεία την αργία του πολιούχου της πόλης. Το κοινό, θα εξυπηρετηθεί από τα διημερεύοντα και διανυκτερεύοντα φαρμακεία, όπως γίνεται σε όλες τις επίσημες αργίες των φαρμακείων.

Διανομή φαρμάκων σε ασθενείς στις πληγείσες περιοχές

Στο μεταξύ, σε πρόσφατη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκεμεταξύ του προεδρείου του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ) με τους προέδρους των Φαρμακευτικών Συλλόγων Μαγνησίας, Καρδίτσας, Λάρισας και Τρικάλων έγινε μια πρώτη εκτίμηση της λειτουργικότητας των φαρμακείων που έχουν πληγεί από τη θεομηνία και της δυνατότητας να διαθέσουν φάρμακα στον πληθυσμό.

Επίσης, αποφασίσθηκε, μετά από επικοινωνία με τον Υφυπουργό Υγείας, Μάριο Θεμιστοκλέους, η συνεργασία της τοπικής αυτοδιοίκησης με τους προέδρους των Φαρμακευτικών Συλλόγων που έχουν πληγεί φαρμακεία από την κακοκαιρία, για τη διάθεση των φαρμάκων σε πολίτες που πρέπει να συνεχίσουν την αγωγή τους και βρίσκονται σε περιοχές που αδυνατούν να τα προμηθευθούν, λόγω των συνθηκών που επικρατούν.

Διαβάστε επίσης 

ΕΟΔΥ: Γιατί το Μαξίμου “άδειασε” τον “άριστο” Ζαούτη, ο ρόλος της Αγαπηδάκη

Αυξάνονται τα περιστατικά γαστρεντερίτιδας στη Θεσσαλία- Ακατάλληλο σε πολλές περιοχές το νερό

Διάθεση φαρμάκων υψηλού κόστους για ασθενείς του φαρμακείου ΕΟΠΥΥ Βόλου

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.