Επεισόδια στη Ν. Φιλαδέλφεια: Τέσσερα άτομα νοσηλεύονται στον Ερυθρό Σταυρό – Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

Συνολικά 10 άτομα, ανάμεσα τους και ο 22χρονος φίλαθλος της ΑΕΚ που το χτύπημα στην στη βραχιόνιο αρτηρία του στερησε τη ζωή, τραυματίστηκαν και διεκομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, στον Ερυθρό Σταυρό.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθεν, που εξεδωσε το νοσοκομείο, 4 παραμένουν για νοσηλεία στον Ερυθρό Σταυρό, με τραύματα σε κεφάλι και θώρακα. Πρόκειται για άτομα ηλικίας από 17 έως και 48 ετών και ειδικότερα,  3 Έλληνες 40, 45 και 47 ετων και ενας Κροάτης 26 ετων που νοσηλεύεται στην νευρολογική κλινική, με κρανιοεγκεφαλικες κακωσεις.

Στον Ερυθρό Σταυρό, νοσηλεύεται και η μητέρα του φιλάθλου της ΑΕΚ που έχασε την ζωή του. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, η γυναίκα μετέβη στο νοσοκομείο μετά τα επεισόδια. Εκεί ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας του γιου της. Όταν της ανακοινώθηκε ο θάνατος του, η γυναίκα κατέρρευσε και χρειάστηκε να μεταφερθεί στην καρδιολογική κλινική, όπου και παρακολουθείται για προληπτικούς λόγους.

Αναλυτικά το Ιατρικό Ανακοινωθέν 

Την 7η / 8η Αυγούστου 2023, μεταμεσονύκτιες ώρες, διακομίστηκαν μέσω Σ/ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο «ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ-ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ» ΕΕΣ, από την περιοχή Ν. Φιλαδέλφειας Αττικής οι κατωτέρω ημεδαποί και αλλοδαποί (Κροατικής Υπηκοότητας), οι οποίοι ενεπλάκησαν σε Συμπλοκές Οπαδικής – Χουλιγκανικής βίας, που έλαβαν χώρα από ώρα 23:00 της 7ης /8/2023 στην εν λόγω περιοχή, μεταξύ Οπαδών.

  • Ημεδαπός υπήκοος, (22 ετών), διεκομίσθη με ασθενοφόρο, σε ανακοπή ΝΕΚΡΟΣ, στις (23:45 hrs) με βαθύ θλαστικό ΑΡ βραχιονίου, (από Τέμνον και νύσσον όργανο), από την Νέα Φιλαδέλφεια – διασωληνώθηκε, έγινε ΚΑΡΠΑ έως τις 01:20 hrs. Ενημερώθηκε η Ιατροδικαστική Υπηρεσία, για παραλαβή της σορού προς νεκροψία – νεκροτομή.
  • Ημεδαπός υπήκοος, (48 ετών), εισήχθη στην Νευροχειρουργική Κλινική λόγω υποσκληριδίου αιματώματος (συνεπεία ξυλοδαρμού)
  • Αλλοδαπός υπήκοος, (37 ετών), εισήχθη ως πολυτραυματίας εις Α΄ Χειρουργική Κλινική ( Κάταγμα ωλένης, Θλαστικό κεφαλής)
  • Ημεδαπός υπήκοος, (45 ετών), αντιμετωπίστηκε ως πολυτραυματίας (συνέπεια ξυλοδαρμού) και αποχώρησε
  • Ημεδαπός υπήκοος, (47 ετών), εισήχθη μετά από έλεγχο (συνέπεια ξυλοδαρμού)
    Αλλοδαπός υπήκοος, (21 ετών), αντιμετωπίστηκε για θλαστικά τραύματα και αποχώρησε (ως κρατούμενος της Αστυνομίας)
  • Αλλοδαπός υπήκοος, (20 ετών), αποχώρησε, μετά από έλεγχο για θλαστικά τραύματα
  • Αλλοδαπός υπηκοος, (21 ετών), αποχώρησε, μετά από έλεγχο για θλαστικό τραύμα, (συνέπεια ξυλοδαρμού)
  • Αλλοδαπός υπήκοος, (25 ετών), αντιμετωπίστηκε για κάκωση ποδοκνημικής (συνέπεια ξυλοδαρμού) και αποχώρησε, ως κρατούμενος της Αστυνομίας
  • Ημεδαπός υπήκοος, (26 ετών), εισήχθη στην Νευροχειρουργική Κλινική, λόγω ΚΕΚ (συνέπεια ξυλοδαρμού)

Πηγή Φωτό :ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Διαβάστε επίσης

Καθηγητής Συρίγος για νέα θεραπεία για τον καρκίνο: Το φάρμακο δεν είναι καταναλωτικό προϊόν

Οι πιο όμορφες παραλίες της Ελλάδας για να κολυμπήσετε αυτό το καλοκαίρι

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.