Οι πιο όμορφες παραλίες της Ελλάδας για να κολυμπήσετε αυτό το καλοκαίρι

Αφιέρωμα στην Ελλάδα κάνει η γαλλική Vogue με ένα άρθρο ύμνο στις παραλίες της χώρας μας. «Οι πιο όμορφες παραλίες της Ελλάδας για να κολυμπήσετε αυτό το καλοκαίρι», αναφέρει ο τίτλος του δημοσιεύματος που σημειώνει πως η Ελλάδα εξακολουθεί να αποτελεί έναν από τους πιο τέλειους προορισμούς διακοπών και για φέτος.

«Πλήθος κολπίσκων με τιρκουάζ νερά, η Ελλάδα είναι στην κορυφή της λίστας των σταρ καλοκαιρινών προορισμών ξανά και ξανά. Ευκαιρία να ανακαλύψετε τις αγαπημένες μας παραλίες», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Κορυφαίος προορισμός του καλοκαιριού η Ελλάδα

«Ο κορυφαίος προορισμός του καλοκαιριού, η Ελλάδα, συνεχίζει να προσελκύει ταξιδιώτες φέτος. Από τη Μύκονο μέχρι την Αθηναϊκή Ριβιέρα, εδώ είναι οι πιο όμορφες παραλίες για να βουτήξετε», προσθέτει η Vogue.

Στις παραλίες που παρουσιάζει το δημοσίευμα, οι Κυκλάδες έχουν ξεχωριστή θέση, με το Σαρακήνικο της Μήλου «ένα τοπίο με εκπληκτικές καμπύλες, το οποίο συχνά συγκρίνεται με αυτές της Σελήνης», την Κόκκινη παραλία της Σαντορίνης «αυτό το ονειρεμένο σημείο που συνδυάζει ηφαιστειακά πετρώματα στο χρώμα της φωτιάς και μια πεντακάθαρη θάλασσα» και το Αλικό Νάξου «μια από τις άγριες παραλίες του που σας επιτρέπουν να κάνετε ηλιοθεραπεία με γαλήνη».

Φυσικά, δεν λείπουν και να νησιά του Ιουνίου με το «Ναυάγιο» της Ζακύνθου, την παραλία «Γιδάκι» στην Ιθάκη «το όνειρο του Οδυσσέα και των σειρήνων του», την παραλία «Πόρτο Κατσίκι» στη Λευκάδα ή την παραλία Βουτούμι στους Αντίπαξους ένα «από τα πιο καλά μυστικά της Ελλάδας», αλλά και η παραλία Μύρτος στην Κεφαλονιά.

Ακόμα ξεχωριστή θέση έχει η Κρήτη με τον Μπάλο, την παραλία Σεϊτάν Λιμάνια που είναι η «τελευταία απόδειξη ότι η Κρήτη σφύζει από παραλίες, που η κάθε μία είναι πιο ωραία από την άλλη», αλλά και το Ελαφονήσι με την ιδιαίτερη ροζ άμμο.

Τέλος, υπάρχει η παραλία της Βοϊδοκοιλιάς στην Πελοπόννησο, η παραλία Λαλάρια στη Σκιάθο και η παραλία Περιβόλι στη Σκόπελο.

Διαβάστε επίσης

Αυτές οι παραλίες έχασαν τη Γαλάζια σημαία

Έλεγχοι ΕΟΔΥ: Οι 9 περιοχές με μεγάλη διασπορά του κορονοϊού

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.