Νέο χτύπημα από την ΕΛ.ΑΣ. στον παράνομο τζόγο – Είκοσι συλλήψεις σε κατάστημα με παράνομα τυχερά παιγνίδια στην Καλλιθέα

Ακόμα μια επιτυχία κατά του παράνομου τζόγου σημείωσε η Ελληνική Αστυνομία, η οποία εντόπισε κατάστημα στην Καλλιθέα όπου διεξάγονταν παράνομα τυχερά παιγνίδια.

Κατά την έφοδο που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, συνελήφθησαν δύο εργαζόμενοι και 18 παίκτες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για – κατά περίπτωση – παραβάσεις των νομοθεσιών για τα παίγνια και τα προσωπικά δεδομένα, ενώ αναζητείται για να συλληφθεί και ο διαχειριστής του καταστήματος. Παράλληλα, σε όχημα κοντά στο κατάστημα, οι αστυνομικοί εντόπισαν ακόμα ένα άτομο, το οποίο εκτελούσε χρέη «τσιλιαδόρου», όπως διαπιστώθηκε, ενώ στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου βρέθηκε μεγάλο χρηματικό ποσό και ιδιόχειρες σημειώσεις με ονόματα και χρηματικά ποσά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 57 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, 57 σκληροί δίσκοι, 2 καταγραφικά, 10 κάμερες, 10 παιχνιδομηχανές, μία ηλεκτρονική ρουλέτα, πλήθος λαχνών και 92.300 ευρώ.

Healthstories Νέο χτύπημα από την ΕΛ.ΑΣ. στον παράνομο τζόγο – Είκοσι συλλήψεις σε κατάστημα με παράνομα τυχερά παίγνια στην Καλλιθέα

 

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

“Από το Τμήμα Ασφαλείας Καλλιθέας σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών εντοπίστηκε βραδινές ώρες, Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023, στην περιοχή της Καλλιθέας, κατάστημα στο οποίο διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια.

Συνελήφθησαν δύο (2) εργαζόμενοι και 18 θαμώνες – παίχτες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για –κατά περίπτωση- παραβάσεις των νομοθεσιών για τα παίγνια και τα προσωπικά δεδομένα, ενώ αναζητείται για να συλληφθεί ο διαχειριστής του καταστήματος.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ειδικών Επιχειρησιακών Δράσεων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, κατελήφθη εργαζόμενη εντός του καταστήματος, στο οποίο διαπιστώθηκε ότι είχαν εγκατασταθεί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, ηλεκτρονική ρουλέτα, παιχνιδομηχανές και τραπέζια με τσόχα, όπου διενεργούνταν τυχερά παίγνια από τους θαμώνες.

Παράλληλα, εντός οχήματος πλησίον του καταστήματος, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ακόμα ένα άτομο, το οποίο όπως προέκυψε εκτελούσε χρέη «τσιλιαδόρου», ενώ στον χώρο του πορτ-μπαγκάζ βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 90.000 ευρώ και ιδιόχειρες σημειώσεις με ονόματα και χρηματικά ποσά.

Συνολικά, από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-92.300- ευρώ,
όχημα,
-57- ηλεκτρονικοί υπολογιστές,
-57- σκληροί δίσκοι,
-2- καταγραφικά,
-10- κάμερες,
-10- παιχνιδομηχανές,
-3- τραπέζια χαρτοπαιξίας,
ηλεκτρονική ρουλέτα και
πλήθος λαχνών.

Τα κατασχεθέντα ψηφιακά πειστήρια θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση ενώ το χρηματικό ποσό θα αποδοθεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Οι θαμώνες – παίκτες αφέθηκαν προσωρινά ελεύθεροι με προφορική εντολή του αρμόδιου Εισαγγελέα, ενώ οι συλληφθέντες εργαζόμενοι στο κατάστημα οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών”.

Διαβάστε επίσης

Κυστική ακμή και ουλές: Αντιμετώπιση με εξατομικευμένες θεραπείες

5 τροφές που πρέπει να περιορίσετε στην εμμηνόπαυση, για να αποφύγετε εξάψεις και απότομη αύξηση βάρους

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.