Πλεύρης: Αποκαθίστανται όλες οι ζημιές στο Σισμανόγλειο από την έκρηξη στο ΑΤΜ

Οι ζημιές που προκλήθηκαν στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο από την έκρηξη στο ΑΤΜ για την κλοπή χρημάτων, αναμένεται να αποκατασταθούν σήμερα.

Αυτό γνωστοποίησε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης με tweet του στο οποίο αναφέρει τα εξής:

«Αποκαθίστανται εντός της ημέρας όλες οι ζημιές που προκλήθηκαν στο Σισμανόγλειο από την έκρηξη στο ΑΤΜ για την κλοπή των χρημάτων. Η σκέψη μας στους υπαλλήλους, εργαζόμενους και ασθενείς μας».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η έκρηξη του ΑΤΜ στο Σισμανόγλειο

Πολύ «περίεργη» χαρακτηρίζεται από πηγές της ΕΛΑΣ η ανατίναξη του ΑΤΜ που σημειώθηκε λίγο μετά τις 04:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης (7/7) στο «Σισμανόγλειο» νοσοκομείο στο Μαρούσι, με τους δράστες να προκαλούν σοβαρές υλικές ζημιές στη μέσα πλευρά της εισόδου του κτιρίου.

Αυτό καθώς επρόκειτο για ένα «χτύπημα» υψηλής επικινδυνότητας, μιας και χρειάζεται και με απειλή όπλου ακινητοποιήσουν τουλάχιστον μία γυναίκα security, ενώ και η διαφυγή από το συγκεκριμένο σημείο δεν είναι εύκολη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας από τους εμπλεκόμενους φέρεται να φορούσε ιατρική ρόμπα (σ.σ. για να προσομοιάζει στο προσωπικό του νοσοκομείου) και ο δεύτερος στολή υψηλής προστασίας για τον COVID-19.

Παρά την ισχυρότατη έκρηξη και την ολική καταστροφή του ATM, φαίνεται πως οι δράστες δεν κατάφεραν να πάρουν τις κασετίνες με τα χρήματα.

Δείτε περισσότερα στο newsbeast.gr

Διαβάστε επίσης

Γεννήθηκε μωρό με 4 χέρια και 4 πόδια

Σε έλλειψη είναι περισσότερα από 400 φάρμακα – Μέχρι και 30 μέρες περιμένουν οι ασθενείς για να βρουν το φάρμακό τους

Η Νο 1 χειρότερη μπύρα που μας αφυδατώνει και μας γερνάει πιο γρήγορα

Καθ. Μ. Τσολιά: Για την οξεία ηπατίτιδα είμαστε ακόμη στο σκοτάδι – Τι λέει ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ για τον θάνατο του παιδιού

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.