Γεννήθηκε μωρό με 4 χέρια και 4 πόδια

Ένα μωρό γεννήθηκε με 4 χέρια και 4 πόδια και στην Ινδία μιλάνε για θαύμα, επειδή πιστεύουν ότι είναι μετενσάρκωση του Θεού, όπως η Λάκσμι, η ινδουιστική θεά της καλής τύχης που έχει πολλά χέρια.

Τόσο η μητέρα του παιδιού όσο και το βρέφος είναι καλά στην υγεία τους.

Σύμφωνα με την Independent , δημοσιογράφοι από όλη την Ινδία συρρέουν στην τοποθεσία, για να μεταδώσουν περισσότερες λεπτομέρειες για τη γέννηση του μωρού το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Το μωρό με τα 4 χέρια και πόδια

Γεννήθηκε μωρό με 4 χέρια και 4 πόδια

Η κατάσταση του μωρού πιστεύεται ότι οφείλεται σε πολυμελία (polymelia), μια πάθηση που προκαλεί επιπλέον και άχρηστα άκρα στον άνθρωπο, αναφέρει το iflscience.com.

Η πολυμελία είναι εξαιρετικά σπάνια και προκύπτει από την ανάπτυξη διχάλων κατά μήκος του άξονα του σώματος και τον διπλασιασμό των κάτω άκρων, με αποτέλεσμα να υπάρχουν πέντε ή περισσότερα άκρα. Ωστόσο, ένας τόσο μεγάλος αριθμός άκρων, όπως στο βρέφος από την Ινδία με 8 συνολικά άκρα, είναι απίστευτα σπάνιο να συμβεί.

Το μωρό με 4 χέρια και 4 πόδια γεννήθηκε στο Κέντρο Υγείας Shahabad, στο κρατίδιο Uttar Pradesh, και δεν εμφανίζει επικίνδυνα ζωτικά προβλήματα.

Γεννήθηκε μωρό με 4 χέρια και 4 πόδια

Διαβάστε επίσης

Σε έλλειψη είναι περισσότερα από 400 φάρμακα – Μέχρι και 30 μέρες περιμένουν οι ασθενείς για να βρουν το φάρμακό τους

Η Νο 1 χειρότερη μπύρα που μας αφυδατώνει και μας γερνάει πιο γρήγορα

Καθ. Μ. Τσολιά: Για την οξεία ηπατίτιδα είμαστε ακόμη στο σκοτάδι – Τι λέει ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ για τον θάνατο του παιδιού

Αναρτήσεις: Ο μέσος χάκερ μπορεί να κάνει αυτό, ακόμα και με τον υπέρηχο του αγέννητου παιδιού σας

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.