Μαίνεται η φωτιά στη Βούλα, συνεχείς αναζωπυρώσεις – Σε ετοιμότητα το Υπουργείο Υγείας

Ώρα με την ώρα, η αγωνία των κατοίκων στο Πανόραμα Βούλας μεγαλώνει, καθώς οι αναζωπυρώσεις είναι συνεχείς, ενώ το μέτωπο της φωτιάς είναι μεγάλο. Η πυροσβεστική επιχειρεί να θέσει τη φωτιά υπό έλεγχο και δίνει μάχη για να μην καούν άλλα σπίτια. Λίγο πριν τις 19:00 το απόγευμα ακούστηκε στην περιοχή μια μεγάλη έκρηξη. Πυροσβέστης έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα. Στο Ασκληπιείο της Βούλας έχουν επίσης μεταφερθεί για προληπτικούς λόγους δύο ηλικιωμένοι που εισέπνευσαν καπνό.

Αποπνικτικές συνθήκες

Οι συνθήκες στην περιοχή είναι αποπνικτικές, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες, υπάρχει κόσμος στο βουνό που δεν ξέρει τι να κάνει. Οι φλόγες ήδη έχουν κάψει ένα σπίτι, ενώ σύμφωνα με αναφορές, έχουν καεί μηχανάκια κι αυτοκίνητα. Η φωτιά ξεκίνησε από σταθμό υψηλής τάσης του ΑΔΜΗΕ.

Η αστυνομία επιχειρεί την απομάκρυνση ηλικιωμένων από την περιοχή. Ήδη, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν 15 άτομα που δεν μπορούν να μετακινηθούν μόνοι τους, οι οποίοι επιβιβάστηκαν σε περιπολικά, που τους μετέφεραν στην πλατεία Άλσους.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας

Το υπουργείο έχει θέσει σε επιφυλακή για να υποδεχτεί πολίτες που χρειάζονται βοήθεια το Ασκληπιείο Βούλας.

Διαβάστε επίσης

Υπ. Υγείας: Το Καραμανδάνειο αποτελεί προτεραιότητα – Δεν τίθεται θέμα διακοπής λειτουργίας του

Αυτά συμβαίνουν όταν το παιδί βλέπει την αγάπη και τη βία στο ίδιο πρόσωπο

Το μυαλό σου είναι συνεχώς στο φαγητό; 7 τρόποι για να σταματήσεις να το σκέφτεσαι

 

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.