Επανεξελέγη πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, η Ματίνα Παγώνη

Νέα θητεία στη θέση της προέδρου της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας – Πειραιά (ΕΙΝΑΠ), ξεκινά για τη διευθύντρια της Γ’ Παθολογικής κλινικής του Γ.Ν.Α «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ», Ματίνα Παγώνη.

Χθες πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΙΝΑΠ όπου μετά από διαλογική συζήτηση ακολούθησε μυστική ψηφοφορία και εξελεγη το καινούργιο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΙΝΑΠ, με την παρακάτω σύνθεση:

Επανεξελέγη πρόεδρος, η Ματίνα Παγώνη

Πρόεδρος: Ματίνα Παγώνη

Γεν. Γραμματέας: Αγρογιάννη Μαρία

Ταμίας: Λιβαδάς Κώστας

Ειδικός Γραμματέας: Αδαμόπουλος Σπύρος

Μέλη (αλφαβητικά):

Κατσανδρή Αικατερίνη
Κολοκάθης Φώτιος

Κοσμοπούλου Όλγα
Νικολάου Μιχαήλ
Παπαζαχαρίας Ιωάννης

Παπανικολάου Παναγιώτης
Πουλημένος Λεωνίδας
Σιδέρης Γεώργιος

Τοσονίδου Δέσποινα
Φερεντίνος Γεώργιος
Χαρλαύτης Αντώνιος

Η Ματίνα Παγώνη, εξελέγη για πρώτη φορά, πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, το 2013, αποτελώντας τη δεύτερη γυναίκα στο αξίωμα αυτό μετά την κυρία Χριστίνα Παπανικολάου.

Γεννήθηκε στο Άργος
Σπούδασε στην Ιατρική σχολή της Νεάπολης στην Ιταλία
Με εξειδίκευση στην παθολογία έχει θητεύσει στο γενικό νοσοκομείο της Λήμνου, το Γ.Ν. Α. «Η ΕΛΠΙΣ» ως Επιμελήτρια Β΄ ΕΣΥ, το Γ.Ν.Α. «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» ως Επιμελήτρια Α΄ ΕΣΥ και μετά ως Διευθύντρια της Γ΄ Παθολογικής Κλινικής του Γ.Ν.Α «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ»

Αφού τελείωσε την ειδικότητά της, πήγε για μετεκπαίδευση στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστήμιο Αθηνών, Τομέας Παθολογίας, Καρδιολογική Κλινική στο Λιπιδαιμικό Ιατρείο από το 1995 μέχρι το 1996

Πήρε μέρος σε σεμινάριο με θέμα: Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ιατρών Ε.Σ.Υ. με στόχο την επιμόρφωση των γιατρών στα Κέντρων Υγείας, αναφορικά με θέματα Γενικής Ιατρικής και ορίσθηκε Συντονιστής Προγραμμάτων Συνεχούς Κατάρτισης Ιατρών Των Κέντρων Υγείας.

Έκανε εκπαίδευση στο Institute of Arteriosclerosis Research του Wilhelms-University, Münster, Germany, στο αντικείμενο «Μεταβολισμός λιποπρωτεϊνών, εργαστήριο εργαστηριακής εκπαίδευσης», στο Münster Germany.
‘Εκανε την Διδακτορική Διατριβή της στην Ιατρική Αθηνών
Έχει συμμετάσχει σε πληθώρα ερευνητικών προγραμμάτων, συνεδρίων και διεθνών δημοσιεύσεων

Διαβάστε επίσης 

Candida auris: Δεύτερο κρούσμα στην Κρήτη- Σε καραντίνα ο ασθενής

Τρίτη δόση εμβολίου, σε εφήβους που σπουδάζουν στο εξωτερικό

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.