Φωτιά στην κλινική COVID του νοσοκομείου «Γ.Παπανικολάου» – Ένας νεκρός και 2 τραυματίες

Φωτιά εκδηλώθηκε το πρωί στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης  και ένα άτομο εντοπίστηκε απανθρακωμένο στο χώρο που ξέσπασε η πυρκαγιά.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, δύο ασθενείς με Covid τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ενώ οι υπόλοιποι νοσηλευόμενοι απομακρύνθηκαν από την κλινική Covid και μεταφέρθηκαν σε άλλες πτέρυγες του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, την φωτιά έβαλε ένας νοσηλευόμενος στην συγκεκριμένη κλινική, ενώ ένας γιατρός και μία ειδικευόμενη είχαν εγκλωβιστεί στο γραφείο τους, επειδή στον διάδρομο υπάρχει πυκνός καπνός και δεν μπορούσαν να τους προσεγγίσουν.

Η φωτιά, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, εκδηλώθηκε σε θάλαμο, στην κλινική COVID, στον 2ο όροφο του κτιρίου, στο πέτρινο κτίριο.

Πυροσβέστες εκκένωσαν την κλινική απομακρύνοντας τους περίπου 20 νοσηλευόμενους ασθενείς.

Όπως διαβεβαιώνουν πηγές της πυροσβεστικής, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τους ασθενείς στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Στο σημείο βρέθηκαν 30 πυροσβέστες με 11 οχήματα.

Δείτε περισσότερα στο newsbeast.gr

Διαβάστε επίσης

Οι τρεις επικεφαλής των Pfizer, BioNTech και Moderna κέρδισαν αμοιβές άνω των 100 εκατ. δολαρίων

Πόσο προστατεύει τελικά η τέταρτη δόση του εμβολίου για την COVID-19, αυξημένες οι μολύνσεις διεθνώς

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.