Σε σοβαρή κατάσταση η Μαριέττα Γιαννάκου – Επίσκεψη Μητσοτάκη στο 251 ΓΝΑ

Στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας 251 παραμένει η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μαριέττα Γιαννάκου μετά την πτώση της από το αναπηρικό αμαξίδιο κατά την οποία χτύπησε σοβαρά  στο κεφάλι.

Στη ΜΕΘ η Μαριέττα Γιαννάκου

Οι μέχρι τώρα  πληροφορίες, αναφέρουν ότι κατά τον εργαστηριακό έλεγχο εντοπίστηκε αιμάτωμα και χρειάστηκε επέμβαση. Αμέσως μετά κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά της Μαριέττας Γιαννάκου στη ΜΕΘ όπου και παραμένει σε σοβαρή κατάσταση.

Η κυρία Μαριέττα Γιαννάκου δεν έδωσε το παρών στη διεξαγωγή της ονομαστικής ψηφοφορίας στη Βουλή επί της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε συμμετείχε στην διαδικασία μέσω επιστολικής ψήφου, καθώς αυτό δεν είναι δυνατό με δεδομένη την κατάσταση της υγείας της.

Την κα Γιαννάκου θα επισκεφθεί σε λίγη ώρα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θα ενημερωθεί για την πορεία της υγείας της από τους γιατρούς της στο 251 ΓΝΑ.

Διαβάστε επίσης

Πώς μοιάζουν τα αρχικά συμπτώματα της Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας

Η Όμικρον 2 μπορεί να παρατείνει την πανδημία

Μαύρο δίμηνο με πάνω από 5.200 νεκρούς από επιπλοκές της COVID-19

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.