ΠΟΕΔΗΝ : Απαράδεκτο να μην δέχονται ασθενείς με COVID-19 οι πανεπιστημιακές κλινικές

«Επικίνδυνη, απαράδεκτη, καταδικαστέα και συντεχνιακή» χαρακτηρίζει η ΠΟΕΔΗΝ την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της Ιατρικής Σχολής Αθηνών να μην δέχονται ασθενείς με κορoνοϊό οι πανεπιστημιακές κλινικές των Νοσοκομείων.

Στην ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ αναφέρει ότι στην ουσία εκθέτει στα «μάτια της κοινωνίας» το σύνολο των πανεπιστημιακών γιατρών. Και λίγο πιο κάτω λίγο πιο πολύ «αδειάζει» την σχολή τονίζοντας ότι στην ουσία ζητάνε να εξαιρεθούν οι πανεπιστημιακές κλίνες των Δημόσιων Νοσοκομείων και κατ’ επέκταση οι Πανεπιστημιακοί γιατροί από τη διαχείριση της πανδημίας.

Τίθεται θέμα λειτουργίας των νοσοκομείων

Τονίζει επίσης, ότι υπάρχουν περιοχές της χώρας που διαθέτουν μόνο Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία. «Πως θα λειτουργήσουν εν μέσω πανδημίας εάν την απόφαση της Ιατρικής Σχολής Αθηνών υιοθέτησαν και οι άλλες Ιατρικές Σχολές;» διερωτάται ενώ αφήνει να εννοηθεί ότι δεν πρέπει να γίνει πράξη η εξαίρεση αυτή με υπόγειες αποφάσεις των Διοικήσεων των νοσοκομείων.

Διαβάστε επίσης 

«Πόλεμος» νοσοκομειακών και πανεπιστημιακών γιατρών, για τη νοσηλεία ασθενών με COVID-19

ΙΣΘ: Γιατροί που νοσηλεύθηκαν ή διασωληνώθηκαν λόγω COVID-19 περιγράφουν όσα βίωσαν ως ασθενείς

Οι 5άστερες κλινικές του Άδωνη δια χειρός Πλεύρη και η αποχώρηση των Διοικητών

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.