Έπεσε σοβάς πάνω σε ασθενή και νοσηλευτή στο Νοσοκομείο Χανίων

Ένας νοσηλευτής έσωσε ασθενή καθώς τον προστάτεψε για να μην τραυματιστεί, όταν έπεσε σοβάς από το ταβάνι σε χώρο του Νοσοκομείου Χανίων.

Ο ίδιος ο νοσηλευτής τραυματίστηκε στο κεφάλι, όπως δείχνει η φωτογραφία, αλλά ευτυχώς είναι σε καλή κατάσταση.

Ο σοβάς έπεσε σε δωμάτιο νοσηλευόμενου στον Ψυχιατρικό τομέα του νοσοκομείου Χανίων. Μάλιστα, ο ασθενής είναι κατάκοιτος και δεν μπορούσε να αντιδράσει, την ώρα της πτώσης του σοβά.

Όπως καταγγέλλει ο Μιχάλης Γιαννάκος, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), “στις 6 το απόγευμα της Τετάρτης, σε ξενώνα του ψυχιατρικού τομέα του νοσοκομείου, που είναι ανεπτυγμένος στη περιοχή Καλαφάς Χανίων, έπεσε σοβάς από το ταβάνι σε δωμάτιο φιλοξενούμενου ασθενούς ο οποίος είναι κατάκοιτος.

Τη στιγμή της πτώσης βρισκόνταν στο δωμάτιο νοσηλευτής που περιποιούνταν τον ασθενή και ο οποίος δέχτηκε στο κεφάλι το υλικό και έσωσε τον ασθενή.

Ο νοσηλευτής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, του παρασχέθηκαν πρώτες βοήθειες, έγιναν εξετάσεις και – έπειτα από λίγο – έφυγε για το σπίτι του”.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, απαιτείται αυστηρός έλεγχος των κτιρίων που χρησιμοποιούν τα νοσοκομεία, προκειμένου να διαπιστωθεί εαν πληρούν τους όρους ασφάλειας.

“Δεν μπορούμε να κυκλοφορούμε με κράνος εντός νοσοκομειακών κτιρίων”, σχολιάζει.

Διαβάστε επίσης

Α. Γεωργιάδης: Στέλνει στον Εισαγγελέα πόρισμα για την ΑΕΜΥ, επί θητείας Πολάκη

Τι να επιλέγετε σε ένα ιταλικό εστιατόριο, για λιγότερες θερμίδες

Νόμιζε ότι είχε θλάση από τη γυμναστική, αλλά το σώμα της είχε γεμίσει από θρόμβους αίματος

Από σήμερα το απόγευμα οι αιτήσεις για τους 27 Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της ΔΥΠΑ

Στρατηγικό Σχέδιο για τον Καρκίνο: Ανάγκη ενίσχυσης της ογκολογικής φροντίδας μέσω Εθνικού Ταμείου 

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.