Καλύτερη η κατάσταση της υγείας του Μανώλη Μαυρομμάτη

Σημάδια βελτίωσης δείχνει η κατάσταση της υγείας του Μανώλη Μαυρομμάτη, αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα για να διαπιστωθεί αν μπορεί να συνεχίσει τη νοσηλεία του εκτός Μονάδας Εντατικής Θεραπείας.

Ωστόσο, σε κρίσιμη κατάσταση με την ίδια βαριά εικόνα, εξακολουθεί να είναι η σύζυγός του Ρένα Βενιέρη Μαυρομμάτη. Και οι δύο νοσηλεύονται στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών “Γ. Γεννηματάς”.

Ειδικότερα, οι γιατροί κατάφεραν να ξυπνήσουν από την καταστολή τον Μανώλη Μαυρομμάτη και ο γνωστός αθλητικογράφος και πρώην ευρωβουλευτής της ΝΔ, έχει πλέον καλή επικοινωνία με το περιβάλλον. Αντίστοιχες προσπάθειες είχαν επιχειρηθεί και την περασμένη εβδομάδα, αλλά δεν είχε καταστεί δυνατή η αφύπνισή του από την καταστολή.

Η αισιοδοξία των γιατρών βασίζεται σε δύο παράγοντες. Την καλή επικοινωνία και την βελτίωση της αναπνευστικής λειτουργίας σε σημείο να αναπνέει σε μεγάλο βαθμό και για αρκετά διαστήματα χωρίς την υποστήριξη αναπνευστήρα και τη χορήγηση οξυγόνου.
Η επικοινωνία του με τους γιατρούς είναι καλή, αλλά δεν μπορεί να μιλήσει λόγω της τραχειοστομίας, η οποία παραμένει.

Υπενθυμίζεται ότι λίγο πριν τις 5 τα ξημερώματα στις 18 Φεβρουαρίου, ξέσπασε φωτιά στο διαμέρισμα που μένει το ζευγάρι στην οδό Αναγνωστοπούλου στο Κολωνάκι. Τόσο ο Μανώλης Μαυρομμάτης όσο και η σύζυγός του βρίσκονταν εντός του διαμερίσματος που τυλίχθηκε στις φλόγες. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς είχαν επιχειρήσει 12 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Διαβάστε επίσης

Πώς να βλέπω καλύτερα, όταν οδηγώ τη νύχτα – Φάρμακο που παίρνουν πολλοί άνδρες δυσκολεύει την κατάσταση

Πάνω από 50 νοσήματα και 18 μορφές καρκίνου σχετίζονται με την παχυσαρκία – Ποιες είναι οι φαρμακευτικές θεραπείες

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.