Ώρες αγωνίας για τον Μανώλη Μαυρομμάτη και τη σύζυγό του – Σε κρίσιμη κατάσταση μετά την πυρκαγιά στο σπίτι τους

Κρίσιμη είναι η κατάσταση του αθλητικογράφου και πρώην ευρωβουλευτή Μανώλη Μαυρομμάτη και της συζύγου του, Ειρήνης, μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά τους στο Κολωνάκι, τα ξημερώματα της Κυριακής.

Το ζευγάρι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στις 5:30 το πρωί στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών “Γ. Γεννηματάς” και όπως έγινε γνωστό ο 82χρονος δημοσιογράφος έχει υποστεί εγκαύματα στο 18% του σώματος, ενώ η σύζυγός του Ειρήνη είναι σε πιο σοβαρή κατάσταση με τα εγκαύματα να καλύπτουν το 40% του σώματος, ενώ έχει και αναπνευστικό έγκαυμα.

Μάλιστα η Ειρήνη Μαυρομμάτη, 80 ετών, έχει τεθεί σε μηχανική υποστήριξη λόγω του εγκαύματος που υπέστη από τον εισπνοή καπνού.
Και οι δύο νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στη Μονάδα Εγκαυμάτων της Πλαστικής Χειρουργικής του Νοσοκομείου “Γ. Γεννηματάς”.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 5 τα ξημερώματα σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου στην οδό Αναγνωστοπούλου. Τόσο ο Μανώλης Μαυρομμάτης όσο και η σύζυγός του βρίσκονταν εντός του διαμερίσματος που τυλίχθηκε στις φλόγες. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Να σημειωθεί πως όταν ξέσπασε η φωτιά το ζευγάρι κοιμόταν ενώ ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που ξέσπασε η φωτιά στο διαμέρισμα όπου μένουν. Η αντίδραση του ΕΚΑΒ ήταν ταχύτατη καθώς μέσα σε λίγα λεπτά έσπευσε ασθενοφόρο που μετέφερε τον Μανώλη και την Ειρήνη Μαυρομμάτη στο νοσοκομείο.

 

Διαβάστε επίσης

Οι 400 Έλληνες γιατροί της Ιταλίας γίνονται επιστημονική γέφυρα ανάμεσα στις δύο χώρες

Ολύμπιος Παπαδημητρίου (ΣΦΕΕ): Το οικονομικό αποτύπωμα του κλάδου, οι επενδύσεις και οι προτάσεις στην κυβέρνηση

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.