Έσβησε η φωτιά σε κλινική της Θεσσαλονίκης – Σε ασφαλή σημεία ασθενείς και εργαζόμενοι

Έσβησε η φωτιά που ξέσπασε το πρωί σε ιδιωτική κλινική επί της οδού Μητροπόλεως, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με τους ασθενείς και τους εργαζόμενοι α έχουν μεταφερθεί σε ασφαλή σημεία.

Η φωτιά κατασβέστηκε, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της Πυροσβεστικής φαίνεται να εκδηλώθηκε σε ημιώροφο της κλινικής, υπό συνθήκες που ερευνώνται.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η φωτιά φαίνεται να ξεκίνησε από την πρασιά, ενώ πυκνοί καπνοί φαίνονταν και από την οροφή του κτηρίου στο οποίο στεγάζεται η ιδιωτική κλινική.

Πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο έκαναν χρήση της διασωστικής σκάλας για να απομακρύνουν από το κτίριο τους ασθενείς, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως μία έγκυος που επρόκειτο να γεννήσει με πρόκληση μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης.

Σε διάφορα νοσηλευτικά ιδρύματα -και κυρίως στο Παπαγεωργίου- μεταφέρονται κι άλλοι ασθενείς. Εργαζόμενοι βγήκαν στα μπαλκόνια λόγω των πυκνών καπνών που «έπνιξαν» το πολυώροφο κτίριο, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Μητροπόλεως είχε διακοπεί από το ύψος της Αγίας Σοφίας έως και την οδό Παύλου Μελά. Πυκνοί καπνοί έχουν «έπνιξαν» την περιοχή, ενώ η άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής εμπόδισε την επέκταση της φωτιάς.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ειδοποιήθηκε γύρω στις 08.45 το πρωί και η περιοχή αποκλείστηκε από αστυνομικές δυνάμεις για να διευκολυνθεί η πρόσβαση των πυροσβεστικών οχημάτων, ενώ ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο σημείο.

Με πληροφορίες και φωτό από newsbeast.gr, thestival.gr

Διαβάστε επίσης

Η γλύκα της Ίσμας Τουλάτου και ο απροσδόκητος θάνατος

Γεράσιμος Σιάσος: 8 ειδικές συμβουλές για καρδιοπαθείς και ευπαθείς ομάδες στον καύσωνα

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.