Πάτρα: Φωτιά από τσιγάρο στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο – Ένας τραυματίας με εγκαύματα

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα στην Πυροσβεστική όταν ξέσπασε φωτιά σε θάλαμο νοσηλείας στον δεύτερο όροφο της Α’ ορθοπεδικής κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του dete σεντόνια και κουβέρτες τυλίχτηκαν στις φλόγες από ένα τσιγάρο, με αποτέλεσμα ο ασθενής που νοσηλευόταν στο δωμάτιο να υποστεί εγκαύματα. Η φωτιά δεν επεκτάθηκε στο υπόλοιπο τμήμα της κλινικής.

Δηλώσεις του διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στην Πάτρα για την φωτιά

Όπως αναφέρει στο thebest.gr ο διοικητής του νοσοκομείου στην Πάτρα, Δημήτρης Μπάκος, «είχαμε έναν απομονωμένο ασθενή με σηπτικό κάταγμα ο οποίος λάμβανε ισχυρή αντιβίωση, σε μονόκλινο δωμάτιο, στην ορθοπεδική. Φαίνεται ότι προσπάθησε να ανάψει κάποιο τσιγάρο ενώ είχε στη μύτη κι ένα μικρό ρινικό οξυγόνο.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα υπήρξε επέμβαση από νοσηλευτές που με πυροσβεστήρες έσβησαν αμέσως τη φωτιά, μέσα σε 20- 30 δευτερόλεπτα. Καλέσαμε και την πυροσβεστική όμως η φωτιά έσβησε πριν φτάσει η Πυροσβεστική.

Ο ασθενής δεν είχε συνοδό μαζί του ενώ ο θάλαμος ήταν απέναντι από τους νοσηλευτές που κατάλαβαν άμεσα τι συνέβαινε.

Ο ασθενής έχει σοβαρό έγκαυμα στο θώρακα κι έχει διασωληνωθεί προληπτικά και παράλληλα θα δούμε με τους πλαστικούς χειρουργούς τι θα γίνει με το έγκαυμα».

 

Διαβάστε επίσης

Η ανθρωπότητα μετρά 6,8 εκατομμύρια νεκρούς από κορωνοϊό σε 3 χρόνια- Στις ΗΠΑ και την Βραζιλία τα περισσότερα θύματα

Έφηβος επέστρεψε στη ζωή αφού διαπιστώθηκε ο θάνατός του – Το τρομακτικό περιστατικό βοήθησε να εξηγηθεί πως είχε πεθάνει ο αδελφός του

H Άνδρος στα 7 καλύτερα νησιά του κόσμου για φυσιολατρικές και πολιτιστικές εμπειρίες

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.