Εγκρίθηκε προκήρυξη έξι θέσεων γιατρών ΕΣΥ για το Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου

Προκήρυξη έξι θέσεων γιατρών ΕΣΥ για το Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου εγκρίθηκε σύμφωνα με τον διοικητή της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Νεκτάριο Παπαβασιλείου, στο πλαίσιο της προκήρυξης θέσεων ειδικευμένων ιατρών που ανακοινώθηκε από τη Γενική Διεύθυνση Υπηρεσιών Υγείας του υπουργείου Υγείας.

Οι θέσεις

Συγκεκριμένα πρόκειται για: «1 ΘΕΣΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Β΄ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ (ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ), 1 ΘΕΣΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Α΄ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑΣ – ΦΥΜΑΤΙΟΛΟΓΙΑΣ (ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ), 1 ΘΕΣΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Α΄ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ- ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ), 1 ΘΕΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ Ή ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ Ή ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑΣ- ΦΥΜΑΤΙΟΛΟΓΙΑΣ (ΜΕΘ), 1 ΘΕΣΗ ΔΙΕΘΥΝΤΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΚΟ), 1 ΘΕΣΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Β΄ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ Ή ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ Ή ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑΣ- ΦΥΜΑΤΙΟΛΟΓΙΑΣ Ή ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΠΑΙΔΩΝ Ή ΓΕΝΙΚΗΣ / ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΤΕΠ)».

Προκήρυξη για θέση Συντονιστή Διευθυντή Παθολογίας

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται προκήρυξη που θα περιλαμβάνει έπειτα από πολλά χρόνια θέση Συντονιστή Διευθυντή Παθολογίας παρέχοντας επιπρόσθετα κίνητρα για τη βέλτιστη δυνατή στελέχωση της κλινικής. Ο βουλευτής Ρεθύμνου Γιάννης Κεφαλογιάννης δήλωσε σχετικά: «Η προκήρυξη των παραπάνω θέσεων αποτελεί την έβδομη κατά σειρά προκήρυξη θέσεων για το Γ.Ν. Ρεθύμνου από το 2019, έχοντας ήδη προσθέσει τριάντα νέους ιατρούς στο Νοσοκομείο».

Παράλληλα, χθες στο δημαρχείο Ανωγείων πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του νέου Αστυνομικού Διευθυντή Ρεθύμνου Ταξίαρχο Εμμανουήλ Παπαδάκη και του δημάρχου Ανωγείων Σωκράτη Κεφαλογιάννη. Συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της προστασίας του πολίτη και επισημάνθηκε ο σημαντικός ρόλος ύπαρξης και λειτουργίας του Αστυνομικού Τμήματος στην περιοχή των Ανωγείων.

Σύμφωνα με τον κ. Κεφαλογιάννη, σημαντικό θέμα συζήτησης αποτέλεσε η μετεγκατάσταση του Α.Τ. Ανωγείων σε νέο προσωρινό χώρο. Πρόσφατα ο Δήμος Ανωγείων ενέταξε το κτήριο του Περαχωριανού σχολείου, που πέρα των άλλων υπηρεσιών φιλοξενεί και το ΑΤ Ανωγείων, σε χρηματοδότηση του υπουργείου Περιβάλλοντος για ανακατασκευή του.

Το κτήριο σύντομα θα αποτελέσει ένα νέο πυρήνα πολιτισμού για την περιοχή. Ο Αστυνομικός Διευθυντής Ρεθύμνου και ο δήμαρχος Ανωγείων συμφώνησαν ότι θα πρέπει προσωρινά το Α.Τ. Ανωγείων να φιλοξενηθεί σε ένα Κ.Φ. κτήριο και παράλληλα να εξευρεθεί κατάλληλος χώρος, ώστε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να ανεγείρει καινούργιο αυτοτελές Αστυνομικό Τμήμα προς όφελος των πολιτών και των χιλιάδων επισκεπτών της περιοχής.

Διαβάστε επίσης

Τι είναι αυτό που ξανανιώνει τον εγκέφαλο μειώνοντας σημαντικά τον κίνδυνο για άνοια;

Γι’ αυτό το λόγο τα παιδιά δεν μπορούν να πιάσουν σωστά το μολύβι

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.