Στάση εργασίας στα φαρμακεία για την τραγωδία στα Τέμπη

Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν τα φαρμακεία σε Αττική και Θεσσαλονίκη και πολλές περιοχές της χώρας, μετά τις αποφάσεις των Φαρμακευτικών συλλόγων να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις για την τραγωδία στα Τέμπτη.

Στάση εργασίας έχει προκηρύξει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής (ΦΣΑ), αύριο, Τετάρτη (08/03/2023), από τις 11:00 έως τις 15:00.

Ο ΦΣΑ συμμετέχει στην απεργιακή κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθεί για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη και καλεί τους φαρμακοποιούς να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση του Συλλόγου, στις 12:30 στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Στάση εργασίας στα φαρμακεία

Επίσης, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΦΣΘ), προχωρά σε στάση εργασίας από τις 11:30 έως τις 14:30, «σε ένδειξη πένθους για την ανείπωτη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη. Με τη συμβολική αυτή κίνηση, οι φαρμακοποιοί της Θεσσαλονίκης εκφράζουν τη βαθιά θλίψη και τη συμπαράστασή τους στις οικογένειες των νεκρών και ενώνουν τη φωνή τους με όλους τους συμπολίτες μας ζητώντας να μην συμβεί ποτέ ξανά τέτοια τραγωδία».

Κλειστά για τρεις ώρες θα είναι έπισης αύριο τα φαρμακεία του Έβρου, Λάρισας, Βόλου, και Πάτρας.

Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, ως ελάχιστο δείγμα σεβασμού προς τους νεκρούς της τραγωδίας των Τεμπών και τις οικογένειες τους, στηρίζει τις αποφάσεις των τοπικών Φαρμακευτικών Συλλόγων για τη συμμετοχή τους στο εθνικό πένθος, κατά τον τρόπο που αυτοί έχουν επιλέξει, και προτρέπει τους φαρμακοποιούς να συμμετέχουν μαζικά.

Σημειώνεται πως το κοινό, κατά τις ώρες της στάσης εργασίας, θα εξυπηρετείται από τα εφημερεύοντα φαρμακεία.

Διαβάστε επίσης 

Απεργούν την Τετάρτη 8/3 γιατροί και νοσηλευτές – Γιατί αντιδρούν

Συνέδριο ECONOMIST: Καινοτομία και έρευνα στη μάχη κατά του καρκίνου

Οι φοιτητές Φυσικοθεραπείας οργανώνουν το πρώτο τους συνέδριο

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.