Αποστολή βοήθειας από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία στους σεισμοπαθείς σε Τουρκία και Συρία

Η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία συγκέντρωσε ιατροφαρμακευτικό υλικό προκειμένου να αποσταλεί στους σεισμοπαθείς σε Τουρκία και Συρία.

Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας και θέλοντας να συμπαρασταθεί έμπρακτα στους δοκιμαζόμενους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας, που επλήγησαν από τους σεισμούς, συγκεντρώθηκε ιατροφαρμακευτικό υλικό και είδη πρώτης ανάγκης, προκειμένου να αποσταλούν μέσω του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών στις πληγείσες περιοχές.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, Κοσμήτορας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης, Καθηγητής Καρδιολογίας, κ. Γιώργος Κοχιαδάκης, δήλωσε για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία της ΕΚΕ: ‘Στεκόμαστε με σεβασμό και ευαισθησία μπροστά στον ανθρώπινο πόνο όσων επλήγησαν από τους καταστροφικούς σεισμούς.
Ως Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, διαχρονικά, αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες και κοινωνικές δράσεις.

Το ίδιο πράξαμε και τώρα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, προκειμένου να απαλύνουμε τον πόνο των συνανθρώπων μας και να τους βοηθήσουμε ουσιαστικά σε αυτή την δύσκολη συγκυρία”.

Διαβάστε επίσης

Τουρκία: Μέσα στην τραγωδία, τα θαύματα δίνουν ελπίδα – Τρεις άνθρωποι διασώθηκαν 296 ώρες μετά τον σεισμό

Αυτές είναι οι πιο συχνές και επικίνδυνες παραβάσεις που έκαναν οι οδηγοί το 2022 σε Δυτική Ελλάδα και Πελοπόννησο

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.