Ακυρώνονται οι εκδηλώσεις εορταστικού χαρακτήρα σε όλους τους φορείς υγείας, λόγω του τριήμερου πένθους

Ακυρώνονται όλες οι εκδηλώσεις εορταστικού χαρακτήρα σε όλους τους φορείς που εποπτεύονται από το υπουργείο Υγείας, λόγω του τριήμερου πένθους.

Η ακύρωση των εκδηλώσεων γίνεται, λόγω του τριήμερου πένθους που έχει κηρυχτεί στις Ένοπλες Δυνάμεις μετά την πτώση του Phantom F-4 της Πολεμικής Αεροπορίας που κατέπεσε σε θαλάσσια περιοχή νοτίως της Ανδραβίδας και στοίχισε τη ζωή στον 29χρονο συγκυβερνήτη του σκάφους και υποσμηναγό Μάριο-Μιχαήλ Τουρούτσικα. Οι έρευνες για τον σμηναγό Ευστάθιο Τσιτλακίδη, 31 ετών, που ήταν ο κυβερνήτης συνεχίζονται.

Εντολή για ακύρωση εκδηλώσεων λόγω τριήμερου πένθους

Ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης έδωσε εντολή προς όλους του εποπτευόμενους φορείς του Υπουργείου Υγείας να ακυρωθούν σήμερα Τρίτη 31 Ιανουαρίου και αύριο Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου όλες οι εκδηλώσεις εορταστικού χαρακτήρα όπως πρωτοχρονιάτικες πίτες λόγω του τριήμερου πένθους για την απώλεια του στελέχους της Πολεμικής Αεροπορίας.
Μάλιστα εστάλη ήδη σχετικό έγγραφο προς όλους τους οργανισμούς και φορείς του Υπουργείου Υγείας.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ανακοίνωσε τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις, ενώ σύσσωμη η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία της χώρας με ανακοινώσεις τους εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του ιπταμένου Υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα.

Διαβάστε επίσης

Σταθερά στις πρώτες θέσεις η Ελλάδα στην Ευρώπη στους σκληρούς δείκτες της COVID-19

Σιαμαία κορίτσια διαχωρίστηκαν επιτυχώς μετά από χειρουργική επέμβαση 11 ωρών

ΠΟΥ: Τρία χρόνια πανδημίας COVID-19 – Οι ημερομηνίες σταθμοί και οι αριθμοί που σοκάρουν

 

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.