Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου: Ο άνθρωπος στο επίκεντρο

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου ξεκινά τη νέα χρονιά παρουσιάζοντας τη νέα οπτική της ταυτότητα. Το νέο λογότυπο συμβολίζει τη βασική αποστολή της ΕΛΛΟΚ, που θέτει στο επίκεντρο τον άνθρωπο.

Πιστή στο όραμά της για μία ισότιμη, ολοκληρωμένη, έγκαιρη και οικονομικά προσιτή φροντίδα για όλους τους ασθενείς με καρκίνο, μέσα από την άριστη διάγνωση, θεραπεία, ψυχο-κοινωνική υποστήριξη και αποκατάσταση, η ΕΛΛΟΚ μεταβαίνει σε μία νέα φάση και συμβαδίζει με τις σύγχρονες εξελίξεις. Αναπτύσσεται, θέτει νέους στόχους, δημιουργεί νέες προοπτικές.

Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου – Νέο λογότυπο 

Από το 2015 που ιδρύθηκε, σήμερα η ΕΛΛΟΚ έχει φτάσει να αριθμεί 40 οργανώσεις-μέλη από όλη την Ελλάδα, λειτουργώντας ως το επίσημο δευτεροβάθμιο όργανο εκπροσώπησης των οργανώσεων ογκολογικών ασθενών. Συνηγορεί για τις πολιτικές για τον καρκίνο, συνεργάζεται με την επιστημονική ογκολογική κοινότητα και τα μεγαλύτερα ερευνητικά ινστιτούτα της χώρας μας, υποστηρίζει τους ογκολογικούς ασθενείς, συνεισφέρει στην ανάπτυξη των συλλόγων-μελών της και συμμετέχει σε ευρωπαϊκά προγράμματα έρευνας.

Με την αλλαγή του λογότυπου ξεκινά μία νέα εποχή για την ΕΛΛΟΚ, η οποία σχεδιάζει τα επόμενα βήματά της. Η μετάβαση από το παλιό λογότυπο στο νέο, από το κύτταρο στον άνθρωπο, σηματοδοτεί μία νέα θεώρηση που εστιάζει στην ανθρώπινη οντότητα και την κοινωνική της υπόσταση, αναδεικνύοντας την ολιστική προσέγγιση, ως προϋπόθεση για την αντιμετώπιση των σύγχρονων προκλήσεων στην ογκολογική περίθαλψη και φροντίδα.

Διαβάστε επίσης 

Η συχνή χρήση αντιβιοτικών μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο φλεγμονώδους νόσου του εντέρου

Ένα “τσακ” πριν από την πολύ υψηλή δραστηριότητα η γρίπη – Τι γίνεται στην Ευρώπη, τι λέει ο ΠΟΥ

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.