Κλειστά την Παρασκευή 30/12 τα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ, λόγω απογραφής 

Κλειστά θα παραμείνουν την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022 τα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ, προκειμένου το προσωπικό να κάνει την ετήσια απογραφή.

Τα έκτακτα περιστατικά θα εξυπηρετηθούν από τα δύο ανοιχτά φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, τα οποία θα λειτουργήσουν με ωράριο από τις 8 το πρωί έως τις 3 μετά το μεσημέρι. Συγκεκριμένα, για τον νομό Αττικής ανοιχτό θα παραμείνει το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ στον Ρέντη και για τον νομό Θεσσαλονίκης το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ στον Εύοσμο.

Φαρμακεία ΕΟΠΠΥ στην περιοχή σας

Τα φαρμακεία ΕΟΠΥΥ είναι εύκολο να βρεθούν μέσω της ιστοσελίδας του Οργανισμού., ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

Πατήστε ΕΔΩ
Πατήστε στο πλαίσιο «Επιλέξτε νομό» και επιλέξτε το μέρος που βρίσκεστε από την λίστα
Πατήστε «Αναζήτηση»
Από κάτω τα δείτε όλα τα φαρμακεία ΕΟΠΥΥ στον νομό που επιλέξατε. Για το φαρμακείο που σας ενδιαφέρει πατήστε «Λεπτομέρειες», για να δείτε πού βρίσκεται στον χάρτη, διεύθυνση, ώρες λειτουργίας, τηλέφωνο και email.

Ηλεκτρονικό εισιτήριο

Το ηλεκτρονικό εισιτήριο δίνει τη δυνατότητα στον δικαιούχο Φαρμάκων Υψηλού Κόστους (ΦΥΚ) να εκδώσει ηλεκτρονικά από τον υπολογιστή, ή από το κινητό του, αριθμό προτεραιότητας για εξυπηρέτηση από επιλεγμένα φαρμακεία ΕΟΠΥΥ.

Ο δικαιούχος την ημέρα που επιθυμεί να επισκεφθεί το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ θα πρέπει να μπει στην ιστοσελίδα του Οργανισμού και να επιλέξει την «Έκδοση Εισιτηρίου». Κατόπιν θα επιλέξει το φαρμακείο που έχει το σκεύασμά του και πατώντας την «Έκδοση Εισιτηρίου» θα λάβει το εισιτήριό του.

Η υπηρεσία προσφέρεται στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ που θέλουν να επισκεφτούν επιλεγμένα φαρμακεία ΕΟΠΥΥ στο Νομό Αττικής και Θεσσαλονίκης, δεν απαιτεί κωδικούς εισόδου και παρέχει τις εξής δυνατότητες:

Εμφάνιση στον χάρτη, των φαρμακείων στα οποία διατίθεται το σκεύασμα που έχει αναζητήσει/επιλέξει ο ασφαλισμένος
Εμφάνιση των σκευασμάτων που διατίθενται ανά φαρμακείο όταν δεν υπάρχουν όλα σε ένα σημείο εξυπηρέτησης
Εμφάνιση του αριθμού εισιτηρίων που βρίσκονται σε αναμονή στα φαρμακεία, καθώς και του εκτιμώμενου χρόνου αναμονής εκείνη την στιγμή
Δυνατότητα επιλογής ενός φαρμακείου και έκδοσης εισιτηρίου
Λήψη εισιτηρίου σε μορφή PDF και δυνατότητα εκτύπωσης
Δυνατότητα παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο της εξέλιξης της σειράς προτεραιότητας στο φαρμακείο, μέσω του κωδικού που περιλαμβάνεται στο εισιτήριο

Για να βγάλετε ηλεκτρονικό εισιτήριο σε φαρμακεία ΕΟΠΥΥ:

Πατήστε ΕΔΩ
Πατήστε στο «Είσοδος στην εφαρμογή»
Πατήστε στο πλαίσιο «Επιλέξτε νομό» και επιλέξτε Αττική, ή Θεσσαλονίκη
Πατήστε «Αναζήτηση»
Από κάτω τα δείτε όλα τα φαρμακεία ΕΟΠΥΥ στον νομό που επιλέξατε. Για το φαρμακείο που σας ενδιαφέρει πατήστε «Έκδοση εισιτηρίου».

Διαβάστε επίσης 

Αλλαγές στις παροχές του ΕΟΠΥΥ για τις ειδικές θεραπείες παιδιών και εφήβων – Απλοποίηση στη χορήγηση αναλώσιμων

Πλεύρης – Γκάγκα: Ευθύνη της ΕΛΑΣ και των επιχειρηματιών η τήρηση του αντικαπνιστικού νόμου

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.