Επίσκεψη Μίνας Γκάγκα στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Μεταξά

Το Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά Μεταξά επισκέφθηκε την Παρασκευή η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας κα Μίνα Γκάγκα, όπου την υποδέχτηκε ο Διοικητής της 2ης ΥΠΕ κ. Χρήστος Ροϊλός, ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Χαράλαμπος Τουμπέκης, καθώς και ο Αναπληρωτής Διοικητής κ. Σαράντος Ευσταθόπουλος.

Η Αναπληρώτρια Υπουργός περιηγήθηκε σε όλους τους χώρους του νοσοκομείου Μεταξά, ξεκινώντας από το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, στην συνέχεια το Κυτταρολογικο και Παθολογοανατομικό Τμήμα, το Αιματολογικό, το Ακτινολογικό, το Ενδοσκοπικό, την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, την Μονάδα Μαστού, την Ακτινοθεραπεία, το Τμήμα PET/ CT, τον Αξονικό Τομογράφο, τα χειρουργεία, την αποστείρωση, όπως επίσης και το Φαρμακείο του Νοσοκομείου, το Γραφείο Συλλόγου Φίλων Ασθενών, το μαγειρείο, τα πλυντήρια και τις αποθήκες.

Η επίσκεψη της Μίνας Γκάγκα στο Μεταξά

Επιπλέον, η Αναπληρώτρια Υπουργός επισκέφθηκε τα γραφεία του προσωπικού, όπου συζήτησε με τους εργαζόμενους του νοσοκομείου και άκουσε τις απόψεις τους, όπως επίσης και τους θαλάμους νοσηλείας ασθενών, όπου είχε την ευκαιρία να δει τους ογκολογικούς ασθενείς και να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας τους.

Οι περισσότεροι ασθενείς, όπως δήλωσαν, είναι πολύ ευχαριστημένοι από το προσωπικό του νοσοκομείου με την προθυμία και την στήριξη που τους προσφέρουν καθημερινά. Αξίζει να σημειωθεί ότι ανέφεραν πως νιώθουν καλύτερα λόγω της τοποθεσίας του νοσοκομείου, αφού έχουν την δυνατότητα να βλέπουν την θάλασσα από το παράθυρο του δωματίου τους, γεγονός που συμβάλλει στην βελτίωση της ψυχολογίας τους.

Η θέα από τα παράθυρα του νοσοκομείου Μεταξά

Τέλος, η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας διαβεβαίωσε τόσο τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου, όσο και τους ίδιους τους ασθενείς ότι το Υπουργείο Υγείας καταβάλλει τις μέγιστες προσπάθειες για την κάλυψη των αναγκών σε ανθρώπινο δυναμικό και ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, έτσι ώστε να βελτιωθούν οι παροχές υγείας που προσφέρονται στους ογκολογικούς ασθενείς.

Διαβάστε επίσης

Κρατήστε μακριά τη σκόνη από ρούχα και παπούτσια

Ο επιτελικός Κώστας Παπαγιάννης, ο εκνευρισμένος Τσιόδρας και ο συγκαταβατικός Τσούνης

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.