Η Μίνα Γκάγκα επισκέφθηκε μετανάστριες από το ναυάγιο στη Λέσβο

Το Νοσοκομείο Μυτιλήνης επισκέφθηκε την Πέμπτη, η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα και βρέθηκε στο πλευρό των γυναικών που νοσηλεύονται στα ΤΕΠ, μετά το προχθεσινό ναυάγιο με τους μετανάστες στα ανοιχτά της Λέσβου.

Την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας κα Μίνα Γκάγκα, την υποδέχτηκαν ο Διοικητής της 2ης ΥΠΕ κ. Χρήστος Ροϊλός, ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Γεώργιος Καμπούρης και ο Αντιπρόεδρος του ΔΣ του Νοσοκομείου, κ. Ευστράτιος Γόμος.

Η αναπληρώτρια Υπουργός επισκέφθηκε πρώτα το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, όπου είδε και συνομίλησε με τις γυναίκες μετανάστριες που νοσηλεύονται εκεί μετά από το ναυάγιο που συνέβη προχθές το βράδυ στο Αιγαίο.

Η επίσκεψη της Μίνας Γκάγκα στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης

Στη συνέχεια, επισκέφτηκε την Καρδιολογική και τη Πνευμονολογική κλινική, το Αιμοδυναμικό Τμήμα, τα Χειρουργεία, την Ψυχιατρική Κλινική, τα γραφεία όπως το τμήμα προμηθειών, τη γραμματεία και το γραφείο κίνησης καθώς και το φαρμακείο. Σε όλη τη διάρκεια της επίσκεψης στο νοσοκομείο, στους θαλάμους ασθενών και στα γραφεία συνομίλησε τόσο με τους ασθενείς όσο και με το προσωπικό με το προσωπικό.

Ακολούθησε σύσκεψη με το ΔΣ του Νοσοκομείου, τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου, τον Πρόεδρο του Επιστημονικού Συμβουλίου, τον Διευθυντή της Μονάδας, καθώς επίσης και με γιατρούς. Επιπλέον, η κα Μίνα Γκάγκα συζήτησε με εκπροσώπους των εργαζομένων, όπως και με εκπροσώπους των υγειονομικών που βρίσκονται σε αναστολή.

Δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην επίλυση των θεμάτων του νοσοκομείου, καθώς και στην ανακαίνιση της Ψυχιατρικής Κλινικής μέσω χρηματοδότησης από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Στο δημαρχείο της Μυτιλήνης η Μίνα Γκάγκα για τον προσωπικό γιατρό

Στην συνέχεια, η κα Μίνα Γκάγκα επισκέφθηκε το Δημαρχείο της Μυτιλήνης, όπου συζήτησε με τον Δήμαρχο, κ. Στρατή Κύταλη για το θεσμό του προσωπικού γιατρού και την παροχή υπηρεσιών υγείας στο νησί, παρουσία του Διοικητή της 2ης ΥΠΕ και του Διοικητή του Νοσοκομείου. Η Αναπληρώτρια Υπουργός ανέφερε πως οι ασθενείς, με τους οποίους συνομίλησε, ήταν απόλυτα ευχαριστημένοι τόσο από το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται το νοσοκομείο, όσο και από τις υπηρεσίες υγείας που παρέχει.

Η αναπληρώτρια Υπουργός τόνισε ότι το Υπουργείο Υγείας στηρίζει και θα συνεχίσει να στηρίζει και να βρίσκεται δίπλα στο νοσοκομείο σε ότι χρειάζεται.

Διαβάστε επίσης

Η αυστηρή κριτική του Σ. Τσιόδρα και οι δυσοίωνες προβλέψεις για την πανδημία

Τεχνητή Νοημοσύνη και υγειονομική περίθαλψη: Η μεγάλη επανάσταση δεν έρχεται χωρίς κινδύνους

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.