ΕΟΦ: Προειδοποίηση για γνωστό προϊόν αδυνατίσματος

Ο ΕΟΦ εφιστά την προσοχή των καταναλωτών του προϊόντος ΚΕΤΟBLACK premium, το οποίο διαφημίζεται στο διαδίκτυο ως συμπλήρωμα διατροφής για την απώλεια βάρους. Σύμφωνα με τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων, το σκεύασμα αυτό δεν είναι γνωστοποιημένο συμπλήρωμα διατροφής. Επίσης, δε νομιμοποιείται να φέρει ισχυρισμούς περί απώλειας βάρους.

Το KETOBLACK premium διακινείται διαδικτυακά μέσω ιστοσελίδων, ενώ η εταιρεία που είναι υπεύθυνη για την κυκλοφορία του είναι άγνωστη.

ΕΟΦ: Προειδοποίηση για γνωστό προϊόν αδυνατίσματος

Επισημαίνεται ότι κατά την παραγγελία των προϊόντων μέσω των ιστοσελίδων, οι καταναλωτές καλούνται να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους σε μια έτοιμη φόρμα παραγγελίας, χωρίς να γνωρίζουν είτε που απευθύνουν τα στοιχεία τους, είτε ποιος θα τα διαχειριστεί, είτε την εταιρεία που έχει τη νομική ευθύνη του προϊόντος.

Οι καταναλωτές καλούνται σε επαγρύπνηση, ώστε, σε περίπτωση που περιέλθει στην κατοχή τους το KETOBLACK premium, να μην το χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον ΕΟΦ.

Διαβάστε επίσης 

Έρχεται “μπαράζ” ιώσεων στα παιδιά – Τι λέει η καθηγήτρια Μ. Τσολιά, τι ανησυχεί, ο κίνδυνος νοσηλείας

Καρκίνος ουροδόχου κύστης: Βελτιώστε την ποιότητα ζωής σας, με τη βοήθεια του ουρολόγου σας

Ριζική προστατεκτομή: Ρομποτική ή λαπαροσκοπική παρέμβαση και ποια είναι καλύτερη

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.