To Ελληνικό Ίδρυμα Καρδιολογίας δεν έχει καμία σχέση με παραπλανητικά emails

To Ελληνικό Ίδρυμα Καρδιολογίας ενημερώνει ότι βρίσκεται σε εξέλιξη αποστολή παραπλανητικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Παραπλανητικά μηνύματα με το όνομα του Ελληνικού Ιδρύματος Καρδιολογίας

«Τα μηνύματα στέλνονται από διάφορους λογαριασμούς e-mail όπως π.χ. [email protected] και [email protected] αλλά χρησιμοποιούν ως εμφανιζόμενο όνομα το όνομα του Ελληνικού Ιδρύματος Καρδιολογίας ή κάποιο παρόμοιο και σκοπό έχουν να σας προτρέψουν να ανοίξετε κάποιο συνημμένο έγγραφο που περιλαμβάνει κάποιον ιο ή να πατήσετε κάποιον σύνδεσμο που οδηγεί σε κακόβουλο λογισμικό ή σε σελίδα Phishing που προτρέπει στην εισαγωγή προσωπικών κωδικών.

Διαγράψτε το, προτρέπει το Ελληνικό Ίδρυμα Καρδιολογίας

Πολλές φορές γράφουν το εξής: Please see/review attached. Thanks». Το Ελληνικό Ίδρυμα Καρδιολογίας – ΕΛΙΚΑΡ, παρακαλεί εάν λάβετε τέτοιο μήνυμα διαγράψτε το χωρίς περαιτέρω ενέργειες.

Υπογραμμίζεται ότι σε περίπτωση που πιστεύετε πως έχετε κάνει εισαγωγή κωδικών σε σελίδα Phishing, θα πρέπει να αλλάξετε κωδικό άμεσα.

Διαβάστε επίσης

ECDC – ΕΜΑ: Σύσταση για χορήγηση 4ης δόσης εμβολίου κατά της COVID-19 σε ηλικίες άνω των 60 και ευάλωτους

Γιατί η φράση «Η άσκηση είναι η θεραπεία μου» είναι επιβλαβής

14 Συμβουλές για να χάσετε λίπος στην κοιλιά χωρίς δίαιτα

To 1ο Βραβείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης στη Νευρολογική Κλινική του ΕΚΠΑ και τις 46 δομές υγείας του Αιγαίου για την τηλεϊατρική

Από τα Ρεκόρ Γκίνες στο Φεγγάρι, η ασπιρίνη κάνει τρελές πωλήσεις 120 χρόνια  

Από αυτήν την εβδομάδα μονοκλωνικά αντισώματα ως προφυλακτική θεραπεία για ανοσοκατεσταλμένους

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.