ΕΟΦ: Ανακαλεί γνωστό σιρόπι για βήχα και πονόλαιμο

Ο ΕΟΦ με απόφασή του προχωρά στην ανάκληση από την αγορά της παρτίδας 21172, του σιροπιού για το βήχα και τον πονόλαιμο, SYROMEL PLUS.

Σύμφωνα με την απόφαση, τα αποτελέσματα των δοκιμών/αναλύσεων του εργαστηρίου του ΕΟΦ δεν συμφωνούν με τις προδιαγραφές του προϊόντος ως προς τον έλεγχο PH. Η εταιρεία που είναι υπεύθυνη για τη διακίνηση του προϊόντος οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με τους πελάτες της, προκειμένου να το αποσύρουν από την αγορά, σύμφωνα με τον ΕΟΦ.

Έτσι ο ΕΟΦ ανακάλεσε την ανάκληση της παρτίδας 21172 του συμπληρώματος διατροφής SYROMEL PLUS, με ημ. λήξης 10/24.

Δείτε ΕΔΩ την ανακοίνωση  για το SYROMEL PLUS

Αναλυτικά η απόφαση του ΕΟΦ 

Την ανάκληση της παρτίδας 21172 του συμπληρώματος διατροφής SYROMEL PLUS, με ημ. Λήξης 10/24 λόγω του ότι τα αποτελέσματα των Δοκιμών/Αναλύσεων του εργαστηρίου του Οργανισμού,  δεν συμφωνούν με τις προδιαγραφές του προϊόντος ως προς τον έλεγχο PH.

Η εταιρεία ΔΟΥΡΙΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΟΝ ΙΚΕ ( Douridas Lab.)που είναι υπεύθυνη για την διακίνηση του προϊόντος οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με τους πελάτες της, προκειμένου να το αποσύρουν από την αγορά.

Τα παραστατικά της ανάκλησης πρέπει να τηρούνται για διάστημα τουλάχιστον πέντε (5) ετών και να τίθενται υπόψη του εφόσον ζητηθούν.

Διαβάστε επίσης 

ΕΟΦ: Προσοχή! Ανακαλεί γνωστό απολυμαντικό

«Καμπανάκι» ECDC: Εντοπίστηκαν κρούσματα ηπατίτιδας σε πέντε ευρωπαϊκές χώρες

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.