ΕΟΦ: Προσοχή για δύο συμπληρώματα διατροφής – Μην κάνετε χρήση

Την προσοχή των καταναλωτών εφιστά ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων ( ΕΟΦ) ώστε, σε περίπτωση που περιέλθουν στην κατοχή τους τα συμπληρώματα διατροφής, VEGA HONEY & VIAZENE BLU, να μην τα χρησιμοποιήσουν.

Ειδικότερα, ο ΕΟΦ, κατόπιν ενημέρωσης από τις αρμόδιες γερμανικές αρχές, προειδοποιεί τους καταναλωτές να μην αγοράζουν ή να κάνουν χρήση των προϊόντων VEGA HONEY & VIAZENE BLU.

Τα συγκεκριμένα προϊόντα προωθούνται ως συμπληρώματα διατροφής για την ενίσχυση της ανδρικής σεξουαλικής δραστηριότητας και δεν αποκλείεται η διάθεσή τους στη χώρα μας μέσω διαδικτύου.

ΕΟΦ: Προσοχή για δύο συμπληρώματα διατροφής – Μην κάνετε χρήση

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ελέγχων που πραγματοποίησαν οι αρμόδιες αρχές, τα προϊόντα περιέχουν τη φαρμακευτική ουσία σιλδεναφίλη (sildenafil), χωρίς αυτή να δηλώνεται στη επισήμανση τους.

Οι καταναλωτές καλούνται σε επαγρύπνηση, ώστε, σε περίπτωση που περιέλθουν στην κατοχή τους τα συγκεκριμένα προϊόντα, να μην τα χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον ΕΟΦ.

Επισημαίνεται ότι η αγορά προϊόντων αρμοδιότητας ΕΟΦ από μη αξιόπιστες πηγές (π.χ. διαδίκτυο) μπορεί να θέσει σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία.

Διαβάστε επίσης 

ΕΟΦ: Αποσύρει θερμόμετρα υπερύθρων από την αγορά

Πλεύρης: Ακόμα 50 σημεία για δωρεάν τεστ με τη συμβολή του στρατού

Οι νέοι κανόνες για τα πιστοποιητικά εμβολιασμού στα ταξίδια στην ΕΕ και τις χώρες Σένγκεν

 

 

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.