Συλλυπητήρια ΠΙΣ και ΣΦΕΕ για τον θάνατο της Φ. Γεννηματά

Τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους πολιτικούς συνεργάτες της Φώφης Γεννηματά εκφράζει ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ).

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή, η θλιβερή αυτή απώλεια δυστυχώς έρχεται την ημέρα ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού που γιορτάζεται παγκοσμίως την 25η Οκτωβρίου. Και έχει ως σκοπό την ευαισθητοποίηση των γυναικών για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση.

Η Φώφη Γεννηματά αναδείχτηκε σε σημαντική πολιτική προσωπικότητα με ηγετικά χαρακτηριστικά που ανέδειξαν τον ρόλο της γυναίκας στην Πολιτική στη χώρα μας, καταλήγει η ανακοίνωσή.

Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια της προέδρου του ΚΙΝΑΛ  και από τον Σύνδεσμο Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ).

Στο μήνυμά του, ο Σύνδεσμος αναφέρει:

«Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά, μιας εξαίρετης πολιτικού, μιας σπουδαίας γυναίκας με πίστη στη δημοκρατία, που πάλεψε με γενναιότητα για τις αξίες και τα πιστεύω της αλλά και απέναντι σε μια αδυσώπητη νόσο.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της, στους οικείους της και στο Κίνημα Αλλαγής».

Συλλυπητήρια ΠΟΕΔΗΝ για το θάνατο της Γεννηματά

«Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της Φώφης Γεννηματά, καθώς επίσης και στα μέλη, τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ για τον άδικο και πρόωρο χαμό της Προέδρου τους. Έδωσε τη μάχη με τον καρκίνο έως την τελευταία στιγμή με θάρρος και αξιοπρέπεια. Η αγωνιστικότητα, το πάθος και η γενναιότητα αποτελούν φωτεινό παράδειγμα προς όλους» αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΠΟΕΔΗΝ.

Διαβάστε επίσης 

Ηπατικό κώμα: Τι είναι αυτό, που επέφερε τον θάνατο της Φ. Γεννηματά

Η πορεία της Φώφης Γεννηματά με τον καρκίνο μέσα από τα δικά της λόγια

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.