Ασθενοφόρο του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών στην Ακρόπολη για τις ανάγκες του καύσωνα

Μετά από αίτημα του υπουργείου Πολιτισμού για την ενίσχυση της υγειονομικής φροντίδας στις ιδιαίτερες συνθήκες υψηλών θερμοκρασιών, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών ανταποκρίθηκε και διαθέτει ασθενοφόρο ώστε να βρίσκεται στην είσοδο του αρχαιολογικού χώρου στην Ακρόπολη.

Ασθενοφόρο του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών στην Ακρόπολη

Το πλήρως εξοπλισμένο και στελεχωμένο με διασώστη και νοσηλευτή ασθενοφόρο θα βρίσκεται στον αρχαιολογικό χώρο προκειμένου να παράσχει κάθε βοήθεια, σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη λόγω των πολύ υψηλών θερμοκρασιών που παρατηρούνται αυτές τις ημέρες.

“Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών επιδεικνύει εμπράκτως το κοινωνικό του πρόσωπο προσφέροντας κάθε δυνατή αρωγή και συνεχίζει να καλύπτει έκτακτες – και όχι μόνο – ανάγκες όποτε το απαιτούν οι περιστάσεις παρέχοντας αδιαλείπτως τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες του”, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Ομίλου.

Σημειώνεται ότι με βάση τον σχεδιασμό του υπουργείου Υγείας και του ΕΚΑΒ έχουν ληφθεί μέτρα για την κυκλοφορία περισσότερων ασθενοφόρων ανά βάρδια, έτσι ώστε να υπάρχει γρήγορη ανταπόκριση στις ανάγκες των πολιτών.

Η σημερινή και η αυριανή ημέρα, θα είναι από τις πιο δύσκολες του καύσωνα, αφού σύμφωνα με το ΜΕΤΕΟ η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη και η Λάρισα θα βρεθούν στο ανώτατο επίπεδο επικινδυνότητας για την υγεία από τις υψηλές θερμοκρασίες.

Διαβάστε επίσης

Μ. Χρυσοχοΐδης: Το “σπάσιμο” των ΥΠΕ, η ΠΟΕΔΗΝ και οι επαφές με φορείς και συλλόγους

Οι καλύτερες τροφές για τις εξάψεις και τις εφιδρώσεις στην εμμηνόπαυση

Έξυπνα κόλπα για να διώξετε την άμμο μετά το μπάνιο στη θάλασσα

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.