Η Σκιάθος φέρνει το καλοκαίρι στο Λονδίνο και στο Παρίσι

Η Σκιάθος «ταξιδεύει» στο Λονδίνο και στο Παρίσι, με διαφημιστικές πινακίδες σε 45 κεντρικές στάσεις του μετρό των δύο μεγάλων πόλεων με στόχο την προσέλκυση επισκεπτών το καλοκαίρι.

Οι διαφημιστικές πινακίδες έχουν διαστάσεις 2m x 3m με φωτογραφίες της Σκιάθου και έχουν τοποθετηθεί σε 38 στάσεις του μετρό του Λονδίνου με συνολικά 40 τοποθετήσεις, ενώ στο μετρό του Παρισιού έχουν πραγματοποιηθεί 35 τοποθετήσεις σε επτά στάσεις (πέντε σε κάθε στάση), όπως αναφέρει το ertnews.gr.

Σημείο αναφοράς στις μεγαλύτερες διεθνείς τουριστικές αγορές, η Σκιάθος

Ο δήμαρχος Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ δήλωσε ότι «η φήμη της Σκιάθου ταξιδεύει σε δύο από τις σημαντικότερες μητροπόλεις του κόσμου, μέσω της μεγάλης καμπάνιας που ετοιμάσαμε, στο μετρό του Λονδίνου για τέταρτη συνεχή χρονιά, και στο μετρό του Παρισιού για δεύτερη συνεχή χρονιά και έχουμε προχωρήσει σε μεγάλες διεθνείς καμπάνιες προβολής του προορισμού, με τη συνεργασία εμβληματικών τουριστικών οργανισμών και εταιρειών στο χώρο του τουρισμού, σε χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ιταλία, η Γαλλία, η Ρουμανία. Η Σκιάθος συνεχίζει την ανοδική πορεία της, αποτελώντας πλέον σημείο αναφοράς στις μεγαλύτερες διεθνείς τουριστικές αγορές, στόχος είναι μια ακόμη καλύτερη τουριστική χρονιά, μέσα από ισχυρές συνεργασίες με διεθνείς φορείς του τουρισμού, όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού και με συνεχή επικοινωνία με το υπουργείο Τουρισμού και τον ΕΟΤ».

Healthstories Η Σκιάθος φέρνει το καλοκαίρι στο Λονδίνο και το Παρίσι 1

Φωτό: ertnews.gr

Διαβάστε επίσης

Οι διοικητικές “καραμπόλες”, ο παραιτημένος Κώστας και ο πιεσμένος Άρης 

Επιβεβαίωση του HS για το εμβόλιο για τον HPV: Δωρεάν μέχρι και το τέλος του 2024

Πώς να εξοικονομήσετε χρήματα και ενέργεια όταν πλένετε τα ρούχα στο πλυντήριο

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.