Αυτό που πρέπει να έχετε οπωσδήποτε στις διακοπές – δεν σας περνάει από το μυαλό

Η ευχάριστη διαδικασία της προετοιμασίας της βαλίτσας των διακοπών ξεκινά φέτος όπως και πέρυσι, με όσα χρειαζόμαστε για την προστασία μας από τον κορονοϊό.

Στη λίστα αυτή περιλαμβάνονται σίγουρα τα πιστοποιητικά εμβολιασμού, νόσησης και αρνητικού τεστ, τα αντισηπτικά χεριών, οι χειρουργικές και υφασμάτινες μάσκες, τα απολυμαντικά μαντηλάκια, τα γάντια μιας χρήσης, τα self tests και σίγουρα ένα καθαριστικό για να απολυμαίνετε τις επιφάνειες.

Εξοχικό ή ξενοδοχείο

Φτάνουν αυτά; Και ναι και όχι.

Ναι, αν μείνετε στο εξοχικό σας, όχι, αν πρόκειται να μείνετε σε ξενοδοχείο.

Ανεξάρτητα από τα αστέρια του ξενοδοχείου ή του ενοικιαζόμενου σπιτιού ή δωματίου, είναι σχεδόν βέβαιο ότι υπάρχει ένα αντικείμενο το οποίο δεν απολυμαίνεται τόσο συχνά όσο θα θέλαμε.

Πρόκειται για το μαξιλάρι! Και είναι σχεδόν σίγουρο ότι οι περισσότεροι δεν έχουμε σκεφτεί να πάρουμε μαζί μας ένα μαξιλάρι.

Τα μαξιλάρια των ξενοδοχείων

Κι όμως, αν αναλογιστούμε ότι εν μέσω πανδημίας, τα μαξιλάρια των ξενοδοχείων και γενικώς των καταλυμάτων, χρησιμοποιούνται από δεκάδες ανθρώπους στη διάρκεια του καλοκαιριού, γίνεται σαφές ότι δεν είναι και η πιο υγιεινή επιλογή να κοιμηθούμε πάνω σε αυτά.

Εξασφαλίστε λοιπόν χώρο στη βαλίτσα σας για ένα μαξιλάρι ή προμηθευθείτε ένα καινούργιο όταν θα φτάσετε στον προορισμό σας ή ζητήστε από τη ρεσεψιόν ένα αποστειρωμένο μαξιλάρι και κοιμηθείτε με ασφάλεια.

Πηγή: bestlifeonline.com

Διαβάστε επίσης

Τι πρέπει να έχει οπωσδήποτε η κορονοτσάντα διακοπών

Κορονοϊός: Αυτά είναι τα 4 πράγματα που δεν πρέπει να αγγίζετε σε ένα ξενοδοχείο

Γιατί βουλώνουν τα αυτιά στο αεροπλάνο – Μυστικά για να αποφύγετε τον πόνο

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.