Τι πρέπει να έχει οπωσδήποτε η κορονοτσάντα διακοπών

Η κορονοτσάντα διακοπών το δεύτερο καλοκαίρι του κορονοϊού πρέπει να έχει οπωσδήποτε κάποια βασικά αντικείμενα που θα εξασφαλίσουν την προστασία σας και πιθανότατα θα σας γλυτώσουν από κόπο και χρήμα, γιατί δεν είναι εξασφαλισμένο ότι αν χρειαστείτε κάτι θα το βρείτε άμεσα και στην τιμή του φαρμακείου της γειτονιάς σας.

Η ασφάλεια η δική σας και της οικογένειάς σας έναντι του κορονοϊού προέχει και γι αυτό αρχίστε από τώρα να φτιάχνετε την τσάντα ή το νεσεσέρ των διακοπών σας.

Αυτό το καλοκαίρι θα χρειαστεί να πάρετε μαζί σας περισσότερα αντικείμενα από τα συνηθισμένα, αλλά έτσι θα εξασφαλίσετε τη μέγιστη προστασία για εσάς και την οικογένειά σας.

Μην ξεχνάτε ότι σε όλα τα μέσα μεταφοράς απαιτείται η χρήση μάσκας και πριν ξεκινήσετε για τις διακοπές σας ενημερωθείτε για τα μέτρα προστασίας που ισχύουν στην περιοχή που θα επισκεφθείτε αλλά και για τα μέτρα προστασίας που λαμβάνονται στο ξενοδοχείο ή το διαμέρισμα που θα μείνετε.

Τι πρέπει να έχει οπωσδήποτε η τσάντα διακοπών

  • Μάσκες που να εφαρμόζουν σωστά.
  • Αντιβακτηριακά μαντηλάκια για να σκουπίζετε επιφάνειες που έχουν αγγίξει πριν από εσάς κάποιοι άλλοι (τραπεζάκια, κ.λπ.)
  • Αντισηπτικά χεριών που να είναι εύκολα στη χρήση και τη μεταφορά.
  • Κρέμα χεριών για την ενυδάτωση των χεριών από τη συχνή χρήση των αντισηπτικών
  • Self test – Δεν είναι κακή ιδέα να έχετε μαζί σας ένα αυτοδιαγνωστικό τεστ, διότι μπορεί να σας ζητηθεί για την είσοδό σας σε κάποιο event
  • Τα πιστοποιητικά εμβολιασμού και εξετάσεωn για COVID-19.

Και να θυμάστε ότι ακόμα και αν σε μία περιοχή το επιδημιολογικό φορτίο είναι χαμηλό και είστε πλήρως εμβολιασμένοι, ο κορονοϊός μπορεί να είναι παντού, γι αυτό μείνετε ασφαλείς και αυτό το καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης

Διακοπές: 12 ταξιδιωτικές συμβουλές για ένα ασφαλές καλοκαίρι

Πότε ο ήλιος από φίλος γίνεται εχθρός;

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.