ΑΣΕΠ: Ξεκίνησε και πάλι η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για 775 θέσεις στο ΕΣΥ μετά τα τεχνικά προβλήματα

Ξεκίνησε και πάλι η η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για 775 θέσεις στο ΕΣΥ μετά τα τεχνικά προβλήματα που υπήρξαν στην πλατφόρμα του ΑΣΕΠ.

Η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων αφορά στην προκήρυξη 5Κ/2023 για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 775 θέσεων μόνιμου προσωπικού σε νοσοκομεία και κέντρα υγείας.

Θέσεις στο ΕΣΥ

Συγκεκριμένα, αφορά προσλήψεις σε φορείς του Υπουργείου Υγείας και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας τριών (3) ετών στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου (Ν.Π.Ι.Δ.), Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν. 4765/2021.

Η διαδικασία είχε ξεκινήσει στις 17 Ιανουαρίου αλλά σταμάτησε, μετά από πολυήμερη διακοπή λόγω τεχνικών προβλημάτων.

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr > Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες > Αίτηση) ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα Β΄).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων λήγει την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου και ώρα 14:00.

Σε σχετική ανακοίνωση του ΑΣΕΠ, επισημαίνεται ότι η ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης ολοκληρώνεται όταν οι υποψήφιοι επιλέξουν «Οριστικοποίηση» και μόνο όταν ο εικοσαψήφιος (20ψήφιος) κωδικός του παραβόλου βρίσκεται σε κατάσταση «ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ», προκειμένου αυτό να δεσμευτεί από το ΑΣΕΠ (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β΄- ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ).

Η ανεξάρτητη Αρχή εφιστά προσοχή των υποψηφίων στην πληρωμή τού ίδιου κωδικού παραβόλου με αυτόν που αναγράφουν στην ηλεκτρονική τους αίτηση και μέχρι την υποβολή αυτής.

Διαβάστε επίσης

Ά. Γεωργιάδης: Τα μέτρα, το πολιτικό κόστος, τα καινοτόμα και τα γενόσημα

ΠΙΣ: Ικανοποίηση για τη διάταξη σχετικά με τη βία κατά των υγειονομικών

Πώς μπορείς να σώσεις ανώνυμα, ένα παιδί που κινδυνεύει – Νέα υπηρεσία από το Χαμόγελο

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.