Απάντηση Γεωργιάδη στους πολέμιους των εμβολίων για την COVID-19

“Κανένας από τους πολέμιους των εμβολίων δεν κατάφερε να υποστηρίξει την άποψή τους επιστημονικά μέχρι σήμερα”, είπε ο υπουργός Υγείας, ‘Αδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας την Τετάρτη στη Βουλή για το εθνικό σχέδιο δράσης πρόληψης του καρκίνου. Ο υπουργός πρόσθεσε ότι το εμβόλιο για την COVID-19 είναι σήμερα το πιο δοκιμασμένο εμβόλιο στην ανθρώπινη Ιστορία.

Κάνοντας μια στατιστική αναγωγή μόνον στον ελληνικό πληθυσμό, ανέφερε ότι από τα 11 εκατομμύρια των Ελλήνων, τα 10 εκατομμόρια έχουμε εμβολιαστεί και μάλιστα κατ΄ ελάχιστον τρεις φορές, πολλοί δε και έξι.

“Εάν αυτό το εμβόλιο ήταν τόσο φοβερά καταστροφικό, με τόσο εκπληκτικές παρενέργειες για την υγεία, γύρω μας θα βλέπαμε ανθρώπους να πεθαίνουν σαν τα κοτόπουλα” είπε ο υπουργός Υγείας και υπογράμμισε ότι στους στατιστικούς δείκτες των θανάτων εν γένει, και των αιφνίδιων θανάτων, θα βλέπαμε προφανώς τεράστια επίπτωση, αφού – στατιστικά αν το πάρουμε – σχεδόν όλοι έχουμε εμβολιαστεί, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.

Όπως ενημέρωσε ο υπουργός Υγείας, στην Ελλάδα, όχι μόνο δεν έχουμε αύξηση, αλλά έχουμε μείωση των θανάτων και παρέπεμψε στα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για να τονίσει ότι αυτό και μόνο κατά συνέπεια θα έπρεπε να έχει πείσει τον κάθε στοιχειωδώς λογικά σκεπτόμενο άνθρωπο, ότι οι θεωρίες από τους πολέμιους περί της μεγάλης ζημιάς των εμβολίων έχουνε πάει περίπατο.

“Δεν συμβαίνει, γιατί οι άνθρωποι συνηθίζουν να πολώνονται ιδεολογικά και να πιστεύουν σε διάφορες συνωμοσίες. Οφείλω όμως να πω, ότι αυτή η σύγκρουση έχει βλάψει εν γένει γενικά την αντίληψή μας για τα εμβόλια. Όχι για τα εμβόλια για την COVID πια, αλλά για την έννοια του εμβολίου και για τη χρησιμότητα των εμβολίων στην προστασία της δημόσιας υγείας των ανθρώπων”, παρατήρησε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Ιλαρά: Η χώρα θα προμηθευτεί εμβόλια – Αύριο ευρεία σύσκεψη, τι θα κάνει ο ΕΟΔΥ

Το σχέδιο δράσης για την πρόληψη του καρκίνου ανέλυσε ο Α. Γεωργιάδης – Δωρεάν εξετάσεις για 5 μορφές

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.