Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός»: ΕΔΕ για το γλέντι εν ώρα εφημερίας

Τη διενέργεια Ενορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ), διέταξε ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σε βάρος της Διοικήτριας του νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός», μετά τις εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας, με την ίδια να χορεύει με ζωντανή ορχήστρα μέσα στο νοσοκομείο, εν ώρα εφημερίας και δίπλα περνούν φορεία με ασθενείς.

Χρήστες των social media, μεταξύ των οποίων και ο τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, δημοσίευσαν βίντεο από τον χώρο του νοσοκομείου με κόσμο να τραγουδά και να χορεύει, ενώ τραυματιοφορείς μεταφέρουν ασθενή με φορείο ανάμεσα σε εκείνους και την ορχήστρα.

Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» ΕΔΕ για το γλέντι εν ώρα εφημερίας

ΕΔΕ για το γλέντι

Σύμφωνα με την 1η ΥΠΕ Αττικής, κατόπιν παραγγελίας του Υπουργού Υγείας Κου Μιχαήλ Χρυσοχοϊδη, στο πλαίσιο Άσκησης του Πειθαρχικού Ελέγχου, παραγγέλθηκε στην 1η ΥΠΕ η διενέργεια κατεπείγουσας ΕΔΕ, σε βάρος της Διοικήτριας του Νοσοκομείου Γ.Ν.Α. «ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ – ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ» ΕΕΣ, για βεβαίωση παραπτώματος που εμπίπτει στις διατάξεις του άρθρου 107, παρ. 1, εδάφιο (β) και (ε) του Νόμου 3528/2007 (ΦΕΚ Α΄-26) «Κώδικας κατάστασης Δημοσίων Πολιτικών Διοικητικών Υπαλλήλων και Υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ..

Η Διενέργεια της ΕΔΕ, ανατέθηκε στον Διοικητή του Νοσοκομείου Γ.Ν.Α. «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ», με εντολή κατεπείγουσας διεκπεραίωσης, έως Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024.

Διαβάστε επίσης 

ΕΟΔΥ: Τα 5 μέτρα προστασίας έναντι του κορονοϊού και των άλλων ιώσεων

Η συμφωνία των Υπουργών, η επιστροφή του Βασίλη και o προβληματισμός του Δημήτρη

 

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.