Σ. Κασσελάκης: Ο Κ. Μητσοτάκης έγινε ο Κολοκοτρώνης του ΕΣΥ με την επανάστασή του για τις διοικήσεις των νοσοκομείων

Απάντηση στις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού για τις διοικήσεις των νοσοκομείων δίνει μα ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

Στέφανος Κασσελάκης: «Εξαπάτηση οι εξαγγελίες του πρωθυπουργού για τις επιλογές των διοικήσεων των Νοσοκομείων»

Στην ανάρτησή του αναφέρει: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγινε…ο Κολοκοτρώνης του ΕΣΥ: ανακοίνωσε την ‘επανάστασή’ του στις διοικήσεις των νοσοκομείων: Θα συμμετέχουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι σε διαγωνισμό και ο νέος διοικητής θα επιλέγεται από τον υπουργό, ο οποίος παίρνει bonus ή απολύεται από τον πρωθυπουργό». Ο κ. Κασσελάκης κάνει λόγο για εξαπάτηση και προσθέτει: «Αυτά τα κομματικά παιχνίδια θα τελειώσουν. Μία Σύγχρονη Αριστερά θα πετάξει έξω την εκάστοτε κυβέρνηση από τις διοικήσεις των νοσοκομείων. Οι ζωές των Ελλήνων πολιτών απαιτούν ένα σύστημα που δεν θα βασίζεται στην κομματική ταυτότητα. Τόσο δύσκολο είναι επιτέλους το αυτονόητο».

Προκειμένου να «διαπιστωθεί το μέγεθος της εξαπάτησης» παραπέμπει στην απάντηση που δίνει με δικό της βίντεο η τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ Ραλλία Χρηστίδου η οποία μεταξύ άλλων επισημαίνει « την αποτυχία στην επιλογή των νοσοκομείων από την κυβέρνηση την προηγούμενη πενταετία». Ακολούθως ρωτά γιατί «δεν εφαρμόστηκε ο νόμος 4735 ο νόμος Βορίδη στην επιλογή των διοικήσεων και τι καινούργιο φέρνει ο νέος νόμος». Τέλος ρωτά τον πρωθυπουργό: «σε ποιους νέους ανθρώπους απευθύνεστε όταν λέτε ότι τους δίνετε το δικαίωμα να συμμετέχουν σε έναν διαγωνισμό επιλογής διοικήσεων; Ποιος νέος άνθρωπος θα μπορεί να έχει προϋπηρεσία σε συναφή διοικητική θέση για πέντε ή δέκα έτη; Εκείνοι που έφυγαν στο εξωτερικό ή εκείνοι που χρειάζονται να δουλεύουν σε δύο και τρεις δουλειές για τον βιοπορισμό τους. Η αξιοκρατία και η διαφάνεια στην στελέχωση της δημόσιας διοίκησης δεν μπορεί να έρθει με on off κριτήρια, μικρομπόνους και θολά φίλτρα διότι έτσι δεν θα προλάβει καν να ξεκινήσει η επανάσταση που σχεδιάσατε».

Διαβάστε επίσης

Αγαπηδάκη: Λυπηρό οι συνδικαλιστές να αδειάζουν τους νέους γιατρούς

ΕΟΦ: Έκτακτη ανακοίνωση για τη διακίνηση πλαστών Ozempic – Τι πρέπει να προσέχουν οι ασθενείς

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.