Αναστασία Κοτανίδου: Χρέος μου να ανταποκριθώ

Ορκίστηκε ως υπηρεσιακός υπουργός Υγείας η καθηγήτρια Πνευμονολογίας – Εντατικής Θεραπείας Αναστασία Κοτανίδου και στις 5:30 το απόγευμα είναι η καθιερωμένη τελετή παράδοσης – παραλαβής στο υπουργείο Υγείας.

Healthstories Αναστασία Κοτανίδου Χρέος μου να ανταποκριθώΠροσερχόμενη στο Προεδρικό Μέγαρο για την ορκωμοσία, η υπηρεσιακή υπουργός Υγείας Αναστασία Κοτανίδου δήλωσε στους δημοσιογράφους: “Χρέος μου είναι να πάω, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι έχω άριστη συνεργασία με όλη την ηγεσία του υπουργείου Υγείας. Και γι αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα θα προσπαθήσω να φανώ αντάξια”.

Σε παρατήρηση δημοσιογράφου ότι “γνωρίζει τα θέματα του υπουργείου Υγείας”, η κα. Κοτανίδου απάντησε ότι τα ξέρει “πολύ καλά”.

Μάλιστα, η Αναστασία Κοτανίδου, είχε χθες συνάντηση με υπηρεσιακούς παράγοντες για τα τρέχοντα ζητήματα και τις εκκρεμότητες που υπάρχουν.

Αν και οι περισσότερες τελετές παράδοσης – παραλαβής γίνονται αμέσως μετά την ορκωμοσία και την σύντομη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, η κα. Κοτανίδου θα παραλάβει από τον κ. Πλεύρη στις 5:30 το απόγευμα, για να προλάβει να παραστεί η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα από τη σύνοδο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Διαβάστε επίσης

Ο «κιτρινόμαυρος» Κυριάκος, ο πιεστικός Απόστολος και ο άγνωστος Χ στο Υγείας

Ξεκινά η πρώτη εταιρεία – τεχνοβλαστός του ΕΚΠΑ για εξατομικευμένη διατροφή

Δεν ξέρει τι είναι ο πόνος – Το ανίκητο γονίδιο 75χρονης, κλειδί για το τέλειο παυσίπονο

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.