Στο Γενικό Νοσοκομείο της Λήμνου η Μίνα Γκάγκα

Το Γενικό Νοσοκομείο της Λήμνου επισκέφθηκε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, η οποίο παρευρέθηκε στο νησί, εκπροσωπώντας την Κυβέρνηση στις εκδηλώσεις εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου.

Το Σάββατο 25 Μαρτίου η Αναπληρώτρια Υπουργός επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο της Λήμνου. Το νοσοκομείο είναι χτισμένο σε 3 χρονικές περιόδους. Διαθέτει εξαιρετικές εγκαταστάσεις και χειρουργεία στο νέο τμήμα του, ενώ γίνονται ανακαινίσεις στα παλαιά τμήματα, στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού και στην Ψυχιατρική Κλινική.

Η κα Μίνα Γκάγκα πραγματοποίησε συνάντηση με τον Διοικητή, κ. Τριαντάφυλλο Κανταρά, τον Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας, κ. Δημήτρη Κουμελά, την Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, κα Ευτέρπη Καζόλη, τον Διευθυντή Διοικητικής και Οικονομικής Υπηρεσίας, κ. Αθανάσιο Σουσαλή, τον Πρόεδρο Νοσοκομειακών Ιατρών ΓΝ-ΚΥ Λήμνου, κ. Κωνσταντίνο Κατσιγιαννόπουλο και τον Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων ΓΝ-ΚΥ Λήμνου, κ. Δημήτρη Μανδρανή.

Η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας περιηγήθηκε στους χώρους του νοσοκομείου, όπου συζήτησε με ασθενείς και είδε από κοντά την ικανοποίηση τους, καθώς και την εξαιρετική δουλειά που κάνει όλο το προσωπικό για την φροντίδα τους.

Στο τέλος της επίσκεψης της στο νοσοκομείο, συζήτησε με εκπροσώπους άλλων εργαζομένων και τον Πρόεδρο του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ, κ. Κωσταντίνο Μαδυτινό.

Η κα Μίνα Γκάγκα επισκέφθηκε, επίσης, τα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου της Λήμνου με την Πρόεδρο κα Ελένη Φαρμάκη, όπου συζήτησαν τα θέματα που τους απασχολούν.

Το απόγευμα της Παρασκευής 24 Μαρτίου παρευρέθηκε στον Εσπερινό και την περιφορά στον Ιερό Ναό «Ευαγγελισμός της Θεοτόκου» στο Μούδρο, όπου χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ.κ. Ιερόθεος.

Στη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων και της δοξολογίας, παρευρέθηκε στην επίσημη δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Τριάδας.

Η Αναπληρώτρια Υπουργός κατέθεσε στεφάνι στο χώρο του Ηρώου Πεσόντων και στη συνέχεια παρακολούθησε την παρέλαση στο νησί.

Τέλος, η κα Μίνα Γκάγκα συζήτησε με τον Έπαρχο Λήμνου, κ. Βλαττά Λαμπρινό και τον Δήμαρχο, κ. Δημήτρη Μαρινάκη.

Η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας αποχώρησε από την Λήμνο ιδιαίτερα ικανοποιημένη, ενώ ευχαρίστησε όλους τους υγειονομικούς του νησιού για την καθημερινή και με χαμόγελο εξυπηρέτηση των ασθενών στο ακριτικό νησί.

Διαβάστε επίσης

Υπογεννητικότητα – Δωρεάν πρόγραμμα για τα υπογόνιμα ζευγάρια στη Λίμνη Ευβοίας από την Be-Live

H «χρυσή 11άδα» των σύγχρονων οδηγιών στην αθλητική διατροφή

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.