Πρόστιμο στο κέντρο που εμφανίζεται η Βανδή επειδή κάπνιζε ο Μπισμπίκης – Ανακοίνωση Πλεύρη μετά από φωτό

Ο Βασίλης Μπισμπίκης και το τσιγάρο του στάθηκε η αφορμή για να επιβληθεί πρόστιμο σε νυχτερινό κέντρο.

Η φωτογραφία του Βασίλη Μπισμπίκη με το τσιγάρο στο χέρι ενώ παρακολουθούσε την Δέσποινα Βανδή στο κέντρο που εμφανίζεται η δημοφιλής τραγουδίστρια έκανε τον γύρο του Διαδικτύου και μόλις την είδε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης ανακοίνωσε την επιβολή προστίμου στο πλαίσιο του αντικαπνιστικού νόμου.

Πρόστιμο στο κέντρο που εμφανίζεται η Βανδή επειδή κάπνιζε ο Μπισμπίκης

Συγκεκριμένα, ο κ. Πλεύρης σε ανάρτησή του στο κοινωνικό δίκτυο, κοινοποίησε φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται ο σύντροφος της Δέσποινας Βανδή, Βασίλης Μπισμπίκης να κρατά τσιγάρο στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η αγαπημένη του.

Η ανάρτηση Θάνου Πλεύρη για το τσιγάρο του Βασίλη Μπισμπίκη

Όπως γράφει χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας, «με βάση αυτήν την φωτογραφία κινείται η διαδικασία να επιβληθεί το πρόστιμο στο μαγαζί και σε όσους παρανομούν». «Ο νόμος ισχύει για όλους και το κάπνισμα στον εσωτερικό χώρο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ», τονίζει.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σημειώνεται ότι σε όσους καπνίζουν ή καταναλώνουν προϊόντα καπνού κατά παράβαση του τελευταίου αντικαπνιστικού νόμου επιβάλλεται πρόστιμο 50 έως 500 ευρώ λαμβανομένης υπόψη τυχόν υποτροπής.

Σε κάθε υπεύθυνο διαχείρισης και λειτουργίας των χώρων όπου απαγορεύεται το κάπνισμα που ανέχεται την παραβίαση του αντικαπνιστικού νόμου, επιβάλλεται πρόστιμο από 500 ευρώ έως 10.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης

Κάνει κρύο, αλλά τα αγόρια επιμένουν να φορούν βερμούδες. Πρέπει να το επιτρέψετε;

Πώς προσέχουμε την καρδιά μας στις γιορτές – Τι συμβουλεύει ο πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ Γεράσιμος Σιάσος

3 ιδέες για σάντουιτς με τα περισσεύματα από το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.