Πλεύρης για προσωπικό γιατρό και ανασφάλιστους: ΣΥΡΙΖΑ κατά ΣΥΡΙΖΑ

Κόντρα για τον προσωπικό γιατρό και τους ανασφάλιστους, ξεσπά ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση.

Την Δευτέρα, ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης απάντησε στην ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή 43 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για την πρόσβαση των ανασφάλιστων πολιτών στον προσωπικό γιατρό.

Κανονικά εγγράφονται οι ανασφάλιστοι στον προσωπικό γιατρό

“Οι 43 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ή είναι αδιάβαστοι ή πιο πιθανόν στρέφονται με ερώτηση τους κατά της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ”, αναφέρει ο Θάνος Πλεύρης σε ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας, σχετικά με τον προσωπικό γιατρό και τους ανασφάλιστους.

“Στο θέμα της κάλυψης των ανασφάλιστων από τον προσωπικό ιατρό δεν αλλάξαμε τίποτα από ότι προέβλεπε ο θεσμός του οικογενειακού γιατρού, προσθέτει ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης. Οι ανασφάλιστοι πολίτες εγγράφονται στις δημόσιες δομές για τον προσωπικό γιατρό και όπου δεν υπάρχουν δημόσιες δομές σε ιδιώτη γιατρό. Το ίδιο ακριβώς που προέβλεπε ο νόμος του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Ξανθού προβλέπουμε και στον νόμο για τον Προσωπικό Ιατρό. Οι διατάξεις είναι πανομοιότυπες, διαβάζοντας τες θα καταλάβουν ότι με την ερώτηση τους επιτίθενται σε βάρος της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ”.

Διαβάστε επίσης

Έρχεται “μπαράζ” ιώσεων στα παιδιά – Τι λέει η καθηγήτρια Μ. Τσολιά, τι ανησυχεί, ο κίνδυνος νοσηλείας

Η πρώτη γονιδιακή θεραπεία στην Ελλάδα σε ασθενή με σοβαρή απώλεια όρασης

Η πανδημία COVID-19 φαίνεται να συνδέεται με πρόωρη εφηβεία στα κορίτσια

 

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.