Οργή και αγανάκτηση Πλεύρη για τη συγκέντρωση ανεμβολίαστων στο σπίτι του και τις δηλώσεις Πολάκη

Την οργή και την αγανάκτηση του εξέφρασε το πρωί της Τρίτης ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης τόσο για τη συγκέντρωση των ανεμβολίαστων υγειονομικών έξω από το σπίτι του την ώρα που ήταν μέσα μόνο η σύζυγός του και τα δύο τους παιδιά, όσο και για τις δηλώσεις Πολάκη.

Ο Θάνος Πλεύρης ξεκαθάρισε σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 ότι δεν πρόκειται να κάνει πίσω, λέγοντας ότι «δεν έχουν θέση στο ΕΣΥ. Οι άνθρωποι που παρέχουν υπηρεσίες στο Εθνικό Σύστημα Υγείας πρέπει να εμβολιαστούν».

Η συγκέντρωση έξω από το σπίτι του Θάνου Πλεύρη

Σε σχετική ερώτηση απάντησε επίσης ότι «από τον Φεβρουάριο η κεντρική είσοδος του Υπουργείου Υγείας είναι αποκλεισμένη από συγκέντρωση ανεμβολίαστων υγειονομικών που διαμαρτύρονται και δεν μπορώ να μπω στο γραφείο μου από αυτή την είσοδο. Είναι μια συγκέντρωση που καταλαβαίνω και δέχομαι». Και συνέχισε:

«Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι τι δουλειά έχει αυτή η μειοψηφία να κάνει συγκέντρωση, να πάει να διαμαρτυρηθεί έξω από το σπίτι μου, όπου βρίσκεται μόνο η γυναίκα μου και τα δυο ανήλικα παιδιά μου», είπε ο κ. Πλεύρης, λέγοντας ακόμα ότι, «σήμερα το πρωί την ώρα που έφευγα από το σπίτι μου, με ρώτησε ο επτάχρονος γιός μου αν αυτοί που ήρθαν χτες και φώναζαν, θα έρθουν και σήμερα».


“Η επίθεση του Παύλου Πολάκη ήταν χυδαία”

Ο κ. Πλεύρης, χαρακτήρισε χυδαία την επίθεση που δέχθηκε από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλο Πολάκη με αφορμή τη δημοσιοποίηση του πόθεν έσχες του.

«Ο κ. Πολάκης μου επιτέθηκε για την αύξηση στα ακίνητα και τις καταθέσεις μου τον τελευταίο χρόνο, χωρίς να μπει καν στον κόπο να δει πως προέρχονται από την κληρονομιά, καθώς έχασα τη μητέρα μου σε τροχαίο και για το λόγο αυτό η επίθεση του ήταν χυδαία».

4η δόση εμβολίου

Τέλος σε ότι αφορά το άνοιγμα της πλατφόρμας για την 4η δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού στα άτομα ηλικίας 30-59 ετών, επανέλαβε ότι η σύσταση για το εμβόλιο αφορά τους άνω των 60 και τις ευάλωτες ομάδες, ενώ σε όλους τους άλλους δίνεται η δυνατότητα να το κάνουν εάν το θέλουν, αλλά δεν υπάρχει σύσταση για αυτούς.

Διαβάστε επίσης

Η ιστορία της 26χρονης μητέρας και πως ανακάλυψε ότι είχε τον πιο σπάνιο τύπο διδύμων

Διατροφικά συμπληρώματα: Κάνουν τελικά καλό ή κακό; Οι τελευταίες συστάσεις

Τι θα γίνει με το μπρος – πίσω στους σκληρούς δείκτες – Σε επιφυλακή το Υπ. Υγείας ενόψει των 20.000 κρουσμάτων

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.