Επίσκεψη Μίνας Γκάγκα στο νοσοκομείο «Παμμακάριστος»

Το νοσοκομείο «Παμμακάριστος», επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας (20/6), η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα.

Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας,  περιηγήθηκε σε όλους σχεδόν τους χώρους του Νοσοκομείου με κυριότερους την Παθολογική κλινική, το οφθαλμολογικό και μικροβιολογικό τμήμα, το τμήμα επειγόντων περιστατικών, το τμήμα πυρηνικής ιατρικής, τα χειρουργεία καθώς και τα δωμάτια νοσηλείας των ασθενών.

Επίσκεψη Μίνας Γκάγκα στο νοσοκομείο «Παμμακάριστος»

Η επίσκεψή της, συνοδεύτηκε με εποικοδομητικές συζητήσεις με τους διευθυντές των περισσότερων τμημάτων του νοσοκομείου, μεταξύ των οποίων ο διευθυντής της ιατρικής υπηρεσίας κ. Αθανάσιος Θεοχάρης, η διευθύντρια της νοσηλευτικής υπηρεσίας και της διοικητικής διεύθυνσης. Οι συζητήσεις, στις οποίες ήταν παρόντες ο διοικητής, κ. Θρασύβουλος Λαδόπουλος, και η αναπληρώτρια διοικήτρια, κα Αδαμαντία Σπηλιοπούλου, επικεντρώθηκαν στα κρισιμότερα θέματα λειτουργίας του νοσοκομείου καθώς και στη μελλοντική του πορεία.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με τη συνάντηση της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας, Μίνας Γκάγκα, με τους εκπροσώπους των εργαζομένων του νοσοκομείου.

Διαβάστε επίσης 

Ενημερωτική καμπάνια ΕΟΔΥ, για την ασφάλεια των ατόμων 3ης ηλικίας στη θάλασσα

Το 6ο κύμα της COVID-19 απειλεί τις διακοπές – Μεγάλη διασπορά σε τουριστικούς προορισμούς, αύξηση σε εισαγωγές και νοσηλείες

Ένωση Ιατρών ΕΟΠΥΥ: Στο ΣτΕ για τον προσωπικό γιατρό

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.