Στο υπουργείο Υγείας των ΗΠΑ, ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ

Στις ΗΠΑ, όπου συνεχίζει τις επιστημονικές και θεσμικές συναντήσεις, προσκεκλημένος  του CDC και  του  Υπουργείου Υγείας των ΗΠΑ, βρίσκεται ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, καθηγητής Παιδιατρικής, Θεοκλής Ζαούτης.

Συναντήσεις προέδρου ΕΟΔΥ 

Ο  κ. Ζαούτης πρόκειται να συναντηθεί σήμερα, Παρασκευή 10.6.2022, στο υπουργείο Υγείας των ΗΠΑ με την Εντεταλμένη αναπληρώτρια Βοηθό Γραμματέα για την Ετοιμότητα και την Αντίδραση (ASPR) του Γραφείου Στρατηγικής, Πολιτικής, Σχεδιασμού και Απαιτήσεων (SPPR) Κα  KristinL. DeBord, καθώς και τον Διευθυντή του Τμήματος Χημικών, Βιολογικών, Ραδιολογικών και Πυρηνικών (CBRN) Αντιμέτρων κ.ChristopherHouchens.

Επίσης, ο κ. Ζαούτης πρόκειται να συναντηθεί με τον Διευθυντή του Γραφείου Παγκόσμιων Υποθέσεων αρμόδιο για Ευρώπη/Ευρασία, κ. PeterSchmeissner, ενώ θα ακολουθήσουν συναντήσεις με τον Διευθυντή του Γραφείου Κλιματικής Αλλαγής και Ισότητας στην Υγεία (OCCHE) κ.  JohnBalbus και τον Αναπληρωτή Βοηθό Γραμματέα για την Επιστήμη και την Ιατρική κ.  MichaelIademarco.

Το πρόγραμμα του προέδρου του ΕΟΔΥ θα  ολοκληρωθεί με τη σημαντική συνάντηση στο  Γραφείο Πρόληψης Ασθενειών και Προαγωγής της Υγείας (ODPHP) με τον Αναπληρωτή Βοηθό Υπουργό Υγείας Διευθυντή κ.  PaulReed.

Στη σειρά των επιστημονικών και θεσμικών συναντήσεων, που έχει ο κ. Θεοκλής Ζαούτης τον συνοδεύει ο αντιπρόεδρος του ΕΟΔΥ κ.Δημήτρης Παρασκευής.

Διαβάστε επίσης

Πρώτο κρούσμα ευλογιάς των πιθήκων στην Ελλάδα – Ανακοίνωση ΕΟΔΥ 

Παγκόσμια Ημέρα NASH – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τη Μη Αλκοολική Στεατοηπατίτιδα

 

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.