Επίσκεψη της Μίνας Γκάγκα στον Ευαγγελισμό

Στο μεγαλύτερο νοσοκομείο της χώρας, τον Ευαγγελισμό, βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (1/6/2022), η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, κα Μίνα Γκάγκα. Συνοδευόμενη από τον Διοικητή του Νοσοκομείου κύριο Αναστάσιο Γρηγορόπουλο και πολλούς ιατρούς και νοσηλευτές, επισκέφθηκε τους περισσότερους χώρους και ενημερώθηκε επί τόπου για τα νέα τμήματα του νοσοκομείου, όπως και για τα θέματα που χρήζουν βελτίωσης.

Η επίσκεψη ξεκίνησε από τον χώρο των επειγόντων περιστατικών, όπου η κα. Γκάγκα ενημερώθηκε από τον Διευθυντή του Τμήματος κ. Κόλλια, ενόψει και της επικείμενης ανακαίνισης του τμήματος με δωρεές του κ. Μαρτίνου και του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος».

Έγινε δε, αυτοψία του χώρου, στον οποίο θα τοποθετηθεί ο 2ος υπερσύγχρονος Αξονικός Τομογράφος.

Εν συνεχεία η κα. Γκάγκα επισκέφτηκε τον χώρο των νέων χειρουργείων, εκφράζοντας την ικανοποίησή της για το επίπεδο λειτουργικότητάς τους. Συνομίλησε με πλήθος Νοσηλευτών και Διευθυντών Ιατρών Αναισθησιολόγων, Καρδιοχειρουργών καθώς και άλλων ειδικοτήτων.

Η επίσκεψη συνεχίστηκε σε χώρους της Μονάδας Εμφραγμάτων, του Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου, των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων που θα ανακαινιστούν με πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης, του Ακτινολογικού Εργαστηρίου, καθώς και σε βοηθητικούς χώρους όπως τα καινούργια μαγειρεία.

Διαβάστε επίσης 

Παραμένει η μάσκα σε πλοία και ταξί, μετά από εισήγηση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων

Κοινωνικό άγχος: Τι είναι και πώς αντιμετωπίζεται

Συνεργασίες αιχμής του Όμιλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ) με το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ)

 

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.