Θ. Πλεύρης από Βρυξέλλες: Είμαστε έτοιμοι για μεταφορά ασθενών από την Ουκρανία στα δικά μας νοσοκομεία

Είμαστε έτοιμοι για μεταφορά ασθενών από την Ουκρανία στα δικά μας νοσοκομεία και για αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας, δήλωσε ο υπουργός Υγείας κ. Θ. Πλεύρης από τις Βρυξέλλες όπου βρίσκεται για το Συμβούλιο Υπουργών Υγείας της Ε.Ε.

Θ. Πλεύρης : Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας

«Η Ευρώπη πρέπει να δείξει αλληλεγγύη απέναντι στον ουκρανικό λαό που αυτή τη στιγμή δοκιμάζεται. Είμαστε έτοιμοι να τον ενισχύσουμε και να τον υποστηρίξουμε με την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας αλλά και με τη μεταφορά ασθενών από την Ουκρανία στα δικά μας νοσοκομεία», είπε χαρακτηριστικά ο Θ. Πλεύρης.

Παράλληλα, συνέχισε ο υπουργός Υγείας Θ. Πλεύρης, παρακολουθούμε την πανδημία η οποία εξακολουθεί να είναι εδώ, ωστόσο θεωρούμε ότι σιγά-σιγά πηγαίνουμε σε αποκλιμάκωση. Πρέπει, όμως, να είμαστε έτοιμοι σε κάθε περίπτωση για τυχόν αναζωπύρωσή της.

Η Ευρώπη βρίσκεται μπροστά σε προκλήσεις και η αλληλεγγύη είναι ο μόνος δρόμος για να δείξουμε τις κοινές αξίες της Ευρώπης».

Διαβάστε επίσης

Κάθε Τρίτη θα προσέρχονται στα σχολεία με ένα εβδομαδιαίο πλέον self test – Από 30/3 η διάθεση

Απίστευτο – Ήταν σε πρόωρη εμμηνόπαυση, έκανε PRP και έμεινε έγκυος – Νέα μέθοδος Ελλήνων επιστημόνων

Πες μου πόσο γυμνάζεσαι την εβδομάδα, να σου πω αν κινδυνεύεις από σοβαρή COVID-19

Δεν έχει τέλος η ανησυχία για την COVID-19 – Υπερδιπλασιάστηκαν οι θάνατοι σε 3 μέρες

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.